נוברינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוברינג
    דנסי
    10/07/2011

שלום, משום מה דילגו על ההודעה שלי אז אכתוב אותה שוב..
    אני בת 21. נטלתי גלולות "יסמין" בקביעות בערך 4 שנים.
    אני מתכננת טיול ארוך למזרח אסיה, לתקופה שייתכן ותימשך עד שנה.
    מאחר ובטיול אני חוששת שלא אזכור לקחת גלולה כל יום, פניתי לרופא נשים וביקשתי אמצעי מניעה אחר, והרופא המליץ לי על הטבעת הוגינאלית "נוברינג".
    לאחר שקניתי חפיסה אחת ראיתי בהוראות השימוש שיש לאחסן אותה בטמפרטורה של עד 30 מעלות, ובנוסף לזה רשום שיש להשתמש בה עד 4 חודשים מתאריך הניפוק, או לפני תאריך התפוגה - הראשון מביניהם.
    תכננתי לקחת איתי בערך 6-7 טבעות שיספיקו לי לפחות לחצי שנה.. האם אחרי 4 חודשים לא אוכל להשתמש בהן יותר? או שבעצם אפשר להשתמש עד 4 חודשים לפני תאריך התפוגה? כי תאריך התפוגה שרשום הוא 2014..
    וכמו כן- האם הטבעת מתקלקלת אם היא תהיה בתיק כשאני נמצאת בחוץ במזג אויר של יותר מ-30 מעלות? כי כשאהיה בטיול סביר להניח שזה יקרה..
    תודה מראש על התשובה!
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוברינג

הוספת תגובה

• נוברינג - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/07/2011

ההמלצות הן 4 חודשים מהניפוק. נראה לי בעיתי אם את מסחבת עם כל הטבעות בתיק בטמפרטורה גבוהה. מציעה לך להתיעץ עם החברה המשווקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו