גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    ח
    12/07/2011

שלום , לפני כמה ימים התחלתי ליטול גלולות יסמין לצורך הסדרת המחזור לקראת החתונה.
    כמובן שקיבלתי מרשם רופא ,
    אני נוטלת את הגלולה בשעה קבוע לקראת ערב ,וביום הראשון שנטלתי את הגלולה בבוקר למחרת הייתה לי בחילה נוראית והקאתי הרבה. כרגע גם יש לי בחילות ולחץ נוראי בבטן התחתונה...אני מרגישה חלשה והרגשה לא כיפית בכלל!
    אני כרגע לא מקיימת יחסי מין לכן הגלולה היא אך ורק להסדרת המחזור ולא כאמצעי מניעה.
    רציתי לדעת אם התופעת לוואי כזאת /הגלולה לא פוגעת בפוריות ? בחשק המיני ?
    ובכלל איך הגוף שלי אמור להגיב לגלולה יסמין ? האם זה אמור להיות ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ח
    12/07/2011

גם ראיתי כתם חום קטן על התחתון , שזה כנראה דם או הפרשה חומה, אני התחלתי לקחת גלולות בשביל לסדר את עניין המחזור עד החתונה כתם כזה יכול "לתקוע" לי את שרשרת הספירה....השאלה שלי אם בהתחלה זה קורה שמופיעים דימומים קטנים בין לבין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    12/07/2011

לעיתים גלולות עלולות להשפיע על החשק, שאר תופעות לוואי תחושה של מלאות יתכנו דימומים לא סדירים בתחילת התפקופה.
    כמובן שבכול מקרה של תן]עה חריגה אחרת יש לפנות לרופא מטפל חשוב לקרוא תאת העלון לצרכן אין השפעה על פוריות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו