מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותח12/07/2011
שלום , לפני כמה ימים התחלתי ליטול גלולות יסמין לצורך הסדרת המחזור לקראת החתונה.
כמובן שקיבלתי מרשם רופא ,
אני נוטלת את הגלולה בשעה קבוע לקראת ערב ,וביום הראשון שנטלתי את הגלולה בבוקר למחרת הייתה לי בחילה נוראית והקאתי הרבה. כרגע גם יש לי בחילות ולחץ נוראי בבטן התחתונה...אני מרגישה חלשה והרגשה לא כיפית בכלל!
אני כרגע לא מקיימת יחסי מין לכן הגלולה היא אך ורק להסדרת המחזור ולא כאמצעי מניעה.
רציתי לדעת אם התופעת לוואי כזאת /הגלולה לא פוגעת בפוריות ? בחשק המיני ?
ובכלל איך הגוף שלי אמור להגיב לגלולה יסמין ? האם זה אמור להיות ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
ח12/07/2011גם ראיתי כתם חום קטן על התחתון , שזה כנראה דם או הפרשה חומה, אני התחלתי לקחת גלולות בשביל לסדר את עניין המחזור עד החתונה כתם כזה יכול "לתקוע" לי את שרשרת הספירה....השאלה שלי אם בהתחלה זה קורה שמופיעים דימומים קטנים בין לבין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011לעיתים גלולות עלולות להשפיע על החשק, שאר תופעות לוואי תחושה של מלאות יתכנו דימומים לא סדירים בתחילת התפקופה.
כמובן שבכול מקרה של תן]עה חריגה אחרת יש לפנות לרופא מטפל חשוב לקרוא תאת העלון לצרכן אין השפעה על פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?