דחוף!!!!!! חייבת תגובה בדחיפות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!!!!! חייבת תגובה בדחיפות!!!
    חסוי
    12/07/2011

שכחתי לקחת גלולה וגיליתי את זה רק 24 שעות אחרכך... מה אני אמורה לעשות במצב כזה?
    אני רק בשבוע הראשון של החפיסה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף!!!!!! חייבת תגובה בדחיפות!!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/07/2011

להוסיף קונדומים בשבועיים הקרובים ולהמשיך לקחת את הגלולות לפי הסדר בחפיסה, מה ששכחת תזרקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לעזור..

נירית
    14/07/2011

היי.. תקשיבי מאמי, אני יודעת שזה הכי מלחיץ בארץ כששוכחים זה גם קרה לי מלא פעמים עד שהרופא שלי נתן לי פמינט ויש להם שירות מזכירונט, שולחים לך הודעת SMS (חינם) בדיוק מתי שאת צריכה לקחת את הגלולה ומאז אני לא שוכחת יותר.. אולי זה יעזור לך גם.. עדיף מלהיות בסרטים כל הזמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו שיכול לעזור לך במקרי חירום

רונה
    14/07/2011

זה נורלבו, למקרים ששכחת גלולה או שנקרע קונדום, בימנו יש פתרון להההכככללל. זה אנושי לשכוח גלולה פעם ב...פשוט תהיי מודעת לפתרונות של מקרים כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו