מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר ליאורהיולי17/07/2011
שלום לך שוב,
מצטערת שמציקה לך... עכשיו הבן זוג שלי אומר שיגדל איתי את הילד רק במקרה שהוא באמת שלו, ברגע שהוא יוולד אז נבצע בדיקת רקמות פרטית ואם שלו אז הוא יהיה שותף לטיפול בילד. עכשיו אני ממש בחרדות, האם להשאיר או, אפילו לא רוצה לחשוב על אפשרות זו, להפיל.
הרי לאור העובדות שסיפרתי לך רוב הסיכויים שהעובר של בן זוגי, נכון???? אני כל יום וכל היום חושבת על זה, בחרדות, בקושי אוכלת ומתפקדת...עוברת על כל הסיטואציה עם הידיד שוב ושוב בראש בחיפוש אחרי פרצה כלשהי שתתן לי לדעת בוודעות של מי העובר. נורא מלחיץ אותי, מכיוון שכל הסיטואציה אז היתה מלחיצה, היה חשוך, לא ברור לי מה סוג הקונדום, האם נקרא או לא, האם איכשהו יכול להיות שנמרך שם ונכנס לתוכי נוזל הזה שיוצא לגברים כשהם מגורים מינית, הבנתי שהוא מכיל תאי זרע....
בבקשה תני לי עצה כלשהי, שאדע איך לפעול הלאה...
מצטערת שוב שמציקה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזכורת של המקרה
יולי17/07/2011שלום רב,
קראתי את התגובות שלך, את מסבירה בצורה ברורה ומקצועית, מקווה שתעזרי לנו...
גיליתי שאני בהריון, חצי שנה לפני ההריון אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה ,כמעט כל יום במטרה לעשות ילד, לפני כחודש הוא נפרד ממני בטענה כי לא בטוח שאוהב אותי ורואה עתיד משותף...הייתי פגועה והרוסה,יום למחורת שכבתי עם ידיד שלי עם קונדום אבל הוא לא גמר בתוכי, האקט המיני היה די כושל ומאולץ, איבר מינו לאחר כמה דקות של חדירה נהיה רפוי, הוא יצא ממני הוריד קונדום וגמר ביד. באותו יום בערב חבר שלי בא אליי וביקש לחזור, לאחר שיחה ארוכה חזרנו ואם אני זוכרת נכון שכבנו, כמובן ללא אמצעי מניעה... ואח"כ המשכנו לשכב על בסיס יומי כמו תמיד. כיום אני בהריון ולפי התאריכים ואולטרסאונד מועד ההתעברות מתאים לאותם ימים ששכבתי גם עם ידיד. חבר שלי יודע מהענין ואנחנו נורא חרדים שהעובר יכול להיות מידיד שלי... את חושבת שזה יתכן???
יכול להיות שהקונדום היה קרוע ובדיוק היתה פליטה מוקדמת או משהו כזה וככה נקלטתי, בגלל שהקונדום לא שירת את מטרתו כלומר הוא לא גמר בתוך הקונדום בתוכי, לא בדקתי אותו האם היה קרוע או לא...
בבקשה תעני אנחנו ממש בלחץ...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכורת של המקרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2011לא יכולה לתת לך עצה בנושא. ההחלטה והסכונים שלך
הסבירות להריון מהידיד נמוכה ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת, אבל...
*19/07/2011תודה רבה על התשובה. את צודקת שהסיכוי קטן. פשוט אין לי מנוח ובכל זאת המחשבה שההריון מהידיד, שכן הסקס איתו היה בימי ביוץ וגם הוא גרוש ויש לו 3 ילדים, אז הוא פורה... ואילו עם הבן זוג שכבתי על בסיס קבוע (אין לו ילדים) כמעט כל יום ללא אמצעי מניעה ולא קרה כלום, ודווקא כששכבתי עם הידיד עם קונדום והוא לא גמר בתוכי אני נקלטת להריון, זה יותר מדי צירוף מקרים לא??? לכן כל הזמן החששות שההריון זה מהידיד...
סליחה שוב על ההתרדות ותודה על תגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ועוד משהו...
יולי20/07/2011בן זוגי עשה גם בדיקות זרע במהלך תקופה של נסיון כניסה להריון, מכיוון שלקח תרופה נגד התקרחות וקראנו מאמר שזה פוגע באיכות הזרע, התוצאות לא היו מדהימות, הגנקולוג אמר שהזרע קצת חלש אבל עושה לדעתו ניתן להיכנס מזה להריו באופן טבעי. שננסה שנה ואם לא אז נתחיל לאבחונים.כעבור חודשיים שלושה עשינו בדיקה חוזרת לאחר שהפסיק לקחת את התרופה ואורולוג אמר שהכל תקין...ובדיוק גיליתי שאני בהריון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?