דימומים בגלל גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בגלל גלולות
    דפנה
    19/07/2011

אני בת 24, לוקחת גלולות מגיל 15 וחצי בגלל נטייה להיווצרות ציסטות בשחלות.

בשנה האחרונה יש לי דימומים חוזרים בגלל הגלולות. ניסיתי כמה רופאים וכל רופא המליץ לי על גלולות אחרות, אפילו ניסיתי את הנובו-רינג, אבל כל גלולה, החל מהחפיסה השנייה גורמת לי לדימומים. יש לציין שהדימומים הם לא ברמה של איבוד דם, אלא ממש דימומים מינוריים, אבל זה עדיין לא נוח. יכול להיות שהגוף שלי כבר לא סופג טוב את ההורמונים? מה יכולה להיות הסיבה?

יש עוד עניין שהייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת. בזמן האחרון התחיל לכאוב לי בזמן קיום יחסי מין, בנקודה ספציפית, הנקודה שבה מסתיים צוואר הרחם, עשיתי בדיקת משטח צוואר הרחם והיא יצאה תקינה. וגם הבדיקה הרגילה. כשגיששתי בעצמי גיליתי שצוואר הרחם שלי מאוד נפוח, כך שכשאני מכניסה אצבע אני ממש מרגישה גוש נפוח. האם זה נורמאלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים בגלל גלולות

הוספת תגובה

• דימומים בגלל גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/07/2011

יש נשים שמדממות תחת גלולות. במקרים כאלה צריך להעלות את כמות האסטרוגן בגלולה. לגבי צואר הרחם - נורמלי שהוא בולט לתוך הנרתיק - מה שנראה לך כנפוח. אם בדיקת פאפ ובדיקת רופא נשים תקינה לא אמורה להיות בעיה עם הצוואר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו