גלולות - דחוףףףףף!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות - דחוףףףףף!!!!!!
    דליה
    20/07/2011

היי,

התחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה (גלולות אמילי). לקחתי גלולה ראשונה ביום שבו חשבתי שהתחיל לי המחזור (היו לי הפרשות חומות שנראו כמו התחלה של מחזור). ביום למחרת לא היו הפרשות כלל וגם לא הופיע דימום ולכן באותו יום לא לקחתי גלולה כי חשבתי שזה לא המחזור (יש לציין שהיה לי איחור של עשרה ימים במחזור החודש ולכן לא ידעתי אם זה באמת המחזור או לא). יום אחרי זה, לקראת הערב קיבלתי מחזור (כאבים+דימומים) ולקחתי את הגלולה השנייה.
    האם העובדה שלקחתי גלולה ראשונה ביום שבו לא באמת התחיל המחזור ואז עשיתי הפסקה של 48 שעות בין הגלולה הזו לגלולה השנייה פוגמת ביעילות הגלולות?
    אם אכן נפגמה יעילותן, האם זה אומר שעד החפיסה הבאה אני לא מוגנת (ראיתי כל מיני תשובות בנושא הזה, חלק אומרים שרק בשבוע שאחרי הפספוס וחלק אומרים שעד החפיסה הבאה צריך להשתמש באמצעי הגנה נוסף)?

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות - דחוףףףףף!!!!!!

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה בהקדם האפשרי!!!

דליה
    20/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו