מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקותאלכס20/07/2011
היום הייתי אצל גיניקולוג ששלח אותי לבצע כמה בדיקות בגלל בעיות במחזור,
אשמח עם תסבירו לי בקצרה מהן הבדיקות האלה:
א.ס US גיניקולוגי
URINARY TRACT INFECTION
MURMUR HEART INNOCENT
ACCIDENT/INJURY; NOS
VARICELLA
תחת כותרת האבחנה כתוב MANSTRUATION ABSENT ו-POOR COMPLIANCE האם זאת האבחנה של הרופא לבעיה שלי? אם כן, מה היא אומרת?
בנוסף לכך הוא שלח אותי לבדיקות דם, ברשימת הבדיקה הנדרשת מופיעים מושגים שמוכרים לי כמו טסטוסטורון, קלציום וכורסטרול, הרשימה ארוכה ולכן לא אשאל מה פירוש כל הבדיקות, אבל דבר אחד מדאיג אותי, ביקשתי ממנו הפניה לבדיקת הריון והוא הבטיח לתת לי, כרגע אני מסתכלת על הרשימה של בדיקות הדם אבל לא רואה באופן ישיר הפניה לבדיקת דם. האם היא מופיעה תחת אחד השמות המסובכים באנגלית?
הוא אמר שאני אקבל את התשובות לבדיקות בעוד שבועיים. מתי אקבל את הבדיקה להריון? (אני בקופת חולים כללית)
תודה רבה, שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות- המשך
אלכס20/07/2011אם זה נחוץ אני אצרף לכאן את הרשימה של הבדיקות דם, האם מופיעה פה בדיקת הריון גם? תודה.
FSH
LH
PROLACTIN
TSH
TESTOSTERONE FREE
ESTRADIOL E-2
DHEA SULPHATE
BETA-HCG
CALCIUM
CHOLESTEROL
CREATININE
GGT
GLUCOSE
GOT -AST
GPT -ALT
TRIGLYCERIDES
UREA
COMPLETE BLOOD COUNT
ואם יש לכם זמן פנוי אשמח עם מישהו יפרט לי בקצרה על הבדיקות האלה, אם לא, רק אודה עם תגידו לי עם יש פה הפניה לבדיקת הריון, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור
נירית20/07/2011כן יש בדיקה להריון בטופס הבדיקות שלך. זוהי בדיקת בטא ובאנגלית BETA-HCG. בנוסף יש לך בדיקות של הפרופיל ההורמונלי, כלוסטרול ועוד כמה שאינני יודעת מה הן. מקווה שבינתיים עזרתי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ttt21/07/2011ומה בקשר לבדיקות שציינתי בהודעה הראשונה? האם יש לך מושג כלשהו עליהן?
תודה רבה על תגובתך המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/07/2011בדיקת הריון תוך פחות מ 24 שעות
שאר הבדיקות יש להתייעץ אודות מטרתן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?