בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות
    אלכס
    20/07/2011

היום הייתי אצל גיניקולוג ששלח אותי לבצע כמה בדיקות בגלל בעיות במחזור,
    אשמח עם תסבירו לי בקצרה מהן הבדיקות האלה:
    א.ס US גיניקולוגי
    URINARY TRACT INFECTION
    MURMUR HEART INNOCENT
    ACCIDENT/INJURY; NOS
    VARICELLA

תחת כותרת האבחנה כתוב MANSTRUATION ABSENT ו-POOR COMPLIANCE האם זאת האבחנה של הרופא לבעיה שלי? אם כן, מה היא אומרת?

בנוסף לכך הוא שלח אותי לבדיקות דם, ברשימת הבדיקה הנדרשת מופיעים מושגים שמוכרים לי כמו טסטוסטורון, קלציום וכורסטרול, הרשימה ארוכה ולכן לא אשאל מה פירוש כל הבדיקות, אבל דבר אחד מדאיג אותי, ביקשתי ממנו הפניה לבדיקת הריון והוא הבטיח לתת לי, כרגע אני מסתכלת על הרשימה של בדיקות הדם אבל לא רואה באופן ישיר הפניה לבדיקת דם. האם היא מופיעה תחת אחד השמות המסובכים באנגלית?
    הוא אמר שאני אקבל את התשובות לבדיקות בעוד שבועיים. מתי אקבל את הבדיקה להריון? (אני בקופת חולים כללית)

תודה רבה, שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות

הוספת תגובה

• בדיקות- המשך

אלכס
    20/07/2011

אם זה נחוץ אני אצרף לכאן את הרשימה של הבדיקות דם, האם מופיעה פה בדיקת הריון גם? תודה.
    FSH
    LH
    PROLACTIN
    TSH
    TESTOSTERONE FREE
    ESTRADIOL E-2
    DHEA SULPHATE
    BETA-HCG
    CALCIUM
    CHOLESTEROL
    CREATININE
    GGT
    GLUCOSE
    GOT -AST
    GPT -ALT
    TRIGLYCERIDES
    UREA
    COMPLETE BLOOD COUNT

ואם יש לכם זמן פנוי אשמח עם מישהו יפרט לי בקצרה על הבדיקות האלה, אם לא, רק אודה עם תגידו לי עם יש פה הפניה לבדיקת הריון, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לעזור

נירית
    20/07/2011

כן יש בדיקה להריון בטופס הבדיקות שלך. זוהי בדיקת בטא ובאנגלית BETA-HCG. בנוסף יש לך בדיקות של הפרופיל ההורמונלי, כלוסטרול ועוד כמה שאינני יודעת מה הן. מקווה שבינתיים עזרתי לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ttt
    21/07/2011

ומה בקשר לבדיקות שציינתי בהודעה הראשונה? האם יש לך מושג כלשהו עליהן?
    תודה רבה על תגובתך המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    22/07/2011

בדיקת הריון תוך פחות מ 24 שעות
    שאר הבדיקות יש להתייעץ אודות מטרתן
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו