אם אני מקיים יחסי מין בבקשה תענו ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אני מקיים יחסי מין בבקשה תענו ..
    LIor
    24/07/2011

שאלה חשווובה באמת ...
    קיימתי יחסי מין עם חברה שלי לפני שבוע וחצי בלי אמצעי מניעה אני לא יודע עם "טיפות האהבה" האלו נכנסנו ועכשיו היא לא מרגישה טוב יש לה כאבי בטן הקאות וכדו' ,
    מה אני יכול להסיק ממצב כזה ? בלי לערב בתי חולים וכל האפשרויות האלה אני רוצה לדעת ומהר תתודה לעוזרים וחשוב שזה יהיה אנונימי הגישה לאפשרות ...
    תודה רבה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

שלום
    24/07/2011

אני לא מכירה סימפטומים להריון חוץ מהקאות וכדומה- אבל זה לדעתי האישית רק מתחיל בחודשים הבאים לא שבוע אחרי...
    בכל מקרה, מה שאתם צריכים לעשות זה שבועיים אחרי מגע מיני לא מוגן לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון (עדיף אפילו 2- רק כדי להיות בטוחים).
    ופעם הבאה לקנות פוסטינור, או ללכת ולהתייעץ עם רופאת נשים על אמצעי הגנה שיהיו מתאימים לה.. (במידה ואתם באמת רציניים).
    בכל מקרה, אל תדאג, תנשום עמוק, תעברו את הבדיקה יחד, ושיהיה המון המון בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אני מקיים יחסי מין בבקשה תענו .. - תגובה

ד''ר יואב פלד
    24/07/2011

זה מוקדם מידי להריון
    ברוב המקרים סתם וירוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו