מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה
אני31/07/2011תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ו-אגיסטןאני29/07/2011
שלום, אני בת 26- בריאה ללא הריונות לוקחת יסמין. הרופאה שלי רשמה לי טיפול באגיסטן למשך שבוע (2 אגיסטן נרות) מכיוון שטענה שישנן הפרשות שמפריעות לבדיקת פאפ. אני יומיים אחרי לקיחת אגיסטן ראשון ומשום מה היום בבוקר- התחלתי לדמם מעט. אני שבועיים לפני סיום חפיסת יסמין. האם להמשיך עם האגיסטן? למה אני מדממת? בחצי שנה אחרונה הקדים ואיחר לי המחזור למרות הגלולות (הייתי בלחץ עצום אולי זו הייתה הסיבה). עשיתי הפסקה של חודשיים בגלולה וקיבלתי מחזור סדיר ומדויק. חזרתי בחודשיים האחרונים ליסמין אך בחפיסה הראשונה היה לי דימום כמעט חודש די חלש ועכשיו בחפיסה השנייה הכל התחיל בסדר בלי דימום עד היום (שבוע שלם של לקיחת יסמין). מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ו-אגיסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2011יכול להיות שפצעת את עצמך מעט עם המוליך של האגיסטן. המשיכי את הטיפחל עד סופו ותראי אם הדימום ממשיך
המשיכי עם היסמין ללא קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אני29/07/2011קודם- תודה על התגובה המהירה!
בנוסף, האם הייתי אמורה להרגיש שפצעתי את עצמי..?
מכיוון שלא הרגשתי כלום והכנסתי ממש בעדינות ולאט..
אז זה בסדר לקחת מחר את האגיסטן השני?
שוב- תודה רבה על המענה המהיר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/07/2011לא תמיד מרגישים. המשיכי עם הנרות כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום ו-אגיסטן
אני01/08/2011שלום שוב ד"ר,
הדימום ממשיך... יחד עם האגיסטן השני. יש לי עוד שבוע וחצי לסיים את הגלולות ורק ביום שלישי הבא יש לי תור לגניקולוגית. חוץ מבדיקת פאפ שאני אמורה לעשות האם ישנה עוד בדיקה שכדאי לבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?