דימומים בזמן נטילת גלולות -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בזמן נטילת גלולות -
    טיניל
    29/07/2011

בת 35 כשנה וחצי לאחר לידה .
    עד לפני כחצי שנה נטלתי סרזט כאמצעי מניעה במהלך ההנקה ,במהלך כל התקופה לא קיבלתי מחזור . במהלך החצי שנה האחרונה , מאז שהפסקתי להניק התחילו לי דימומים כל זמן נטילת הגלולות .
    הפסקתי את הסרזט שכנראה הביא לדימומים , התחלתי פמינט , גם עם הפמינט סבלתי מדימומים , הפסקתי את החפיסה באמצע , הדימומים פסקו .
    ביום הראשון של המחזור התחלתי ארטו סיקלן שלטענת הרופא שלי אמור לפתור את בעיית הדימומים .אני כבר כמעט מסיימת את החפיסה והדימומים לא מפסיקים .
    מה עושים ? האם מנסים גלולות אחרות ? האם גלולות לא מתאימות לי ולכן עדיף לי להשתמש באמצעי מניעה אחר ?? ( קונדום לא בא בחשבון , לגבי התקן הבנתי שלא כדאי לי מכיוון שאני מתכננת להיכנס להריון בשנה הקרובה ) .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים בזמן נטילת גלולות - - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/07/2011

עשי הפסקה של חודש מהגלולות ותנילמערכת להתאושש ותראי מה קואה. אם הדימומים ממשיכים בלי גלולות הסיבה היא לא הגלולות וצריך לברר. אם הדימומים מפסיקים התחילי אחרי חודש את האורטוציקלן וחכי 3 חודשים בסבלנות עד שהגוף יתרגל אליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו