שאלה חשובה -חייבת תשובה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה -חייבת תשובה דחוף!!!
    נטלי
    29/07/2011

נפני כשלושה שבועות היה לי מוגלה לבנה בחור של הנרתיק אז הלכתי ניגשתי לרופאה בקופת חולים כללית והיא בדקה אותי וטענה כי יש לי קונדילומה לפי הבדיקה שלה וההתייחסות החלטתי שאני הולכת לרופא אחר לבדיקה וניגשתי לפרופסור לסינג בתל אביב .
    הפרופסור בדק אותי ואמר שיש לי מלא פטריות בפנים והוא נתן לי משחה וכדורים ועכשיו איני רואה מוגלה שיוצאת ובנוסף נתן לי זריקה נגד סרטן צוואר הרחם ועשיתי את הזריקה .
    כשהייתי אצלו בבדיקה אז אמרתי לה שיצאה לי חתיכה קטנה בחור של הנרתיק והוא בדק ואמר שזה שאריות מקרום הבתולין ושזה ממש לא קונדילומה .
    לאחר מכן הייתי אצל עוד רופא מכללית מושלם הוא בדק אותי והוא גם אמר שזה חתיכות מקרום הביתולין .. רק מה שכן מדאיג אותי שאני לא זוכרת אם זה היה אצלי עוד ממזמן או שזה צץ רק עכשיו ולא שמתי לב לזה עד עכשיו ..ואני נורא פוחדת שזה משהו אחר ושהרופאים טעו בהבחנה שלהם .
    הפרופסור טוען כי לכול בחורה יש שאריות מקרום הביתולין ולפעמים הוא קצת בולטות ..
    אשמח לקבל שתובה מהירה בנושא זה מאוד חשוב לי .
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

נטלי
    29/07/2011

החתיכה שיצאה לי היא בצורה עגולה קטנה מאוד והיא קצת בולטת .ו2 רופאים אמרו לי שזה שאריות מקרום הביתולן הפחד שלי שזה לא גידול או משהו .. ואני לא יודעת מה לעשות .. בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/07/2011

תסמכי על שני הרופאים שבדקו אותך ותרגעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו