דלקת או מה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירב תודה רבה את מקסימה

ת
    01/08/2011

הבעיה היא שאני לא יכולה לקחת ויטמין C כי יש לי ריפלוקס.תודה רבה על האכפתיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת או מה???
    ת
    30/07/2011

אני במחזור ומהימים הראשונים שלו הרגשתי כאילו תקועה לי אצבע עם ציפורן ארוכה בתוך הנרתיק וצרב לי בסוף מתן שתן (סליחה על התיאור).אני נמצאת בארה"ב בטיול וזה בעייתי גם לעשות ב.שתן כעת בגלל המחזור ובכלל.מה עליי לעשות כדי שהבעיה המטרידה הזו תפסיק? אגב אני משתמשת בטמפונים אבל גם כשאני מוציאה אותם אני מרגישה את הבעיה הזאת.המוזר הוא שאני יודעת מה זה דלקות בשתן כי סבלתי מזה המון ואין לי צורך ללכת לתת שתן לעיתים תכופות, קשה לי להתאפק אבל אני מניחה שזה גם בגלל שאני עם טמפון.בקיצור מה דעתכם? יש לי איתי פלוקסצין אנטיביוטיקה נגד דלקות בשתן כי זה מה שהייתי לוקחת תמיד כשהיו לי דלקות חוזרות בשל חיידק קולי.האם כדאי לקחת אותה? האם שתיית מיץ חמוציות תעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת או מה???

הוספת תגובה

• דלקת או מה??? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/07/2011

לא כל כך נראה לי שזה דלקת בשתן אלא יותר כמו דלקת בנרתיק. סיימי את המחזור והחדירי אגיסטן לנרתיק. ובמקביל בלעי חמוציות בכמות גבוהה וויטמין C 1000 מג
    אם לא יחול שיפור או שהתלונות בהשתנה יחמירו התחילי את האנטיביוטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר אברמוב

ת
    31/07/2011

עזרת לי מאוד.זה קשה למצוא את התרופה המתאימה כשאת בטיול.חיפשתי מה תואם את אגיסטן עפ"י המלצתך ומצאתי כדור בשם קנסטן שאומרים שהוא בעצם אגיסטן.לוקחים את הכדור הזה פעם אחת וזה במקום טיפול בן 3 ימים בהם מחדירים כדור לתוך הנרתיק באמצעות מזרק.מקווה שזה יעבור מהר ושזהו אכן הטיפול הנכון.אין לי מילים לתאר לך כמה עזרת לי בתגובתך.תודה רבה ושיהיה לך שבוע טוב ונעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חייבת לקחת עם זה ויטמין C

מירב
    01/08/2011

פשוט מתוך ניסיון אישי שלי, קרה לי בדיוק את אותו הסיפור. חוץ מהאגיסטן והחמוציות שכדאי לך לשתות לקחת יבשות או בכל צורה אחרת את חייבת לקחת עם זה ויטמין C. אני לקחתי אז וזה מה שעזר לי לצאת מזה לחלוטין. כמובן שזה היה בהמלצת רופאה. אני לא יודעת אם יש לך את הויטמין של אבל חפשי בכל מקרה ויטמין C זה סופר חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו