מחזור ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור ארוך
    שרי
    31/07/2011

אני בת 28, ילדתי לפני 3 חודשים, המחזורים שלי היו תקינים עד עכשיו,המחזור הנוכחי ארוך במיוחד כבר שבועיים ויומיים שאני במחזור ומתוך השבועיים היו ימים שהיה נראה שהמחזור עומד להסתיים אבל לאחר מס' ימים הדימום חזר ובגדול ולא עושה רושם שהוא עומד להסתיים. אני מניקה ונוטלת גלולות סרזט.הגיוני שמחזור נמשך כ"כ הרבה זמן?(בדר"כ המחזור שלי נמשך כ-8 ימים.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור ארוך

הוספת תגובה

• מחזור ארוך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/07/2011

יכול להיות שהדימום הממושך קשור לסרזט. פני לרופא הנשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה

שרי
    03/08/2011

התייעצתי עם הרופא שלי והוא המליץ לי לקחת כדור וחצי של סרזט ואם המחזור ימשיך לי עד יום ב' הקרוב להגיע אליו והוא יחליף לי את הגלולות.מה ששכחתי לציין בפניו זה שמאחר והמון זמן לא לקחתי גלולות (בעקבות היריון ולידה) כנראה ששכחתי שכאשר מסיימים חפיסת גלולות יש לקחת הפסקה של שבוע עד תחילת החפיסה השניה ואני סיימתי חפיסה אחת ומיד התחלתי חפיסה שניה מבלי לעשות את ההפסקה,עד כמה שאני יודעת לא הייתי אמורה בכלל לקבל מחזור כל עוד ואני ממשיכה עם הגלולות ונכון לעכשיו אני כבר 3 שבועות במחזור.אין לי דרך כרגע להשיג את רופא הנשים שלי מאחר והוא בחופש,אנא עזרתכם בנושא,האם להמשיך לקחת כדור וחצי?(הספקתי עד עכשיו ליטול כשבוע מתחילת החפיסה השניה)
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה הודעה

שרי
    06/08/2011

אנא תשובתכם, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/08/2011

הוסיפי את הכדור כפי שיעץ לך הרופא. המשיכי את הגלולות ופני אליו ביום שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו