דימום אחרי ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום אחרי ביוץ
    נופר
    31/07/2011

שלום ,
    אני בת 25 נשואה טרייה אני מנסה להיכנס להריון זה החודש השני .
    החודש לקחתי את העיניינים ברצינות קניתי ערכה ביתית לביוץ ובדקתי מהיום ה9 לסיום המחזור כל יום את הביוץ . ביום ה15 הופיע הביוץ קיימנו יחסים אני ובעלי כמעט כל יום בשבוע הזה יומיים אחרי הופיע לי מעין כתם חום על התחתונית לא ממש התיחסתי .. יום למחרת קיימתי שוב יחזים על בעלי רק שהפעם כבר היה לי דימום ממש בהיר לא דומה כלל למחזור שמיד בניגוב אחד עבר .. שוב למחרת קיממנו יחסים ואותה תופעה חזרה על עצמה האם יש הסבר הגיוני ? חשוב לציין כי יש לי מחזור סדיר הייתי בבדיקה לפני שלושה שבועות והגניקולוג אמר לי שהכל תקין ... האם בכל זאת יש סיכוי שאכנס החודש להריון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום אחרי ביוץ

הוספת תגובה

• דימום אחרי ביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/07/2011

קודם כל כדי ליחסי המין יהיו יעילים כדאי לקיים יום כן ויום לא ולא כל יום כי זה מחליש את איכות הזרע.
    לגבי הדימום - לא יודעת מה מקורו יכול להיות שקשור לביוץ. המתיני ותראי מה קורה החודש ובחודשים הבאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום אחרי ביוץ

נופר
    31/07/2011

בהמשך לתשובתך ... יש לציין כי לפני חודשיים קיבלתי כדור פרימולט נור כדי לדחות את המחזור בזמן החתונה .. האם לכדור יש קשר לדימום ? בחודש שעבר המחזור איחר לי בכמעט שבועיים .. ולא קיבלתי תשובה האם עדיין יש סיכוי שהחודש יש הריון .. תודה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו