מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף בבקשהשירה31/07/2011
שלום,
אני מנסה להכנס להריון והייתי במעקב זקיקים. ידוע לי יום הביוץ המדיוק.
שכבתי עם בעלי ביום הביוץ ויום ויומיים קודם. ביום הביוץ התחרמנתי עם גבר נוסף כשהוא היה ערום ואני עם תחתונים וטייץ. הוא גמר בחוץ אך קצת התלכלכתי באיזור. אני לא יודעת מה לעשות ממש חיכיתי להריון. יש מצב שאני בהריון לא מבעלי? שנכנסתי להריון למרות שהייתי עם תחתון וטייץ? לא יודעת אם לבצע הפלה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דומה...
יולי31/07/2011את כבר יודעת בוודאות שאת בהריון? כמה זמן את ובעליך ניסיתם להיכנס להריון? אם היית עם טייץ ותחתונים וטיפה התלכלכת בזרע, לא נראה לי שהזרע חדר את התחתונים ואת הטייץ ואח"כ טיפס במעלה הנרתיק במטרה להפרות את הביצית שלך??? לא נראה סביר...אם יש הריון אז מבעליך.
אבל אני מבינה את החששות והחרדות... אני עוברת את זה עכשיו. אני שכבתי עם גבר אחר עם קונדום והוא גם לא גמר בקונדום בתוכי,האקט היה די לחוץ וכושל, אני בהריון ולמרות שלא נראה סביר אבל החששות כל הזמן בראש שההריון לא מבן זוגי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
שירה01/08/2011שכבת גם עם בעלך וגם עם מישהו אחר?
את יודעת מתי היה הביוץ?
אנשים ממש מגעילים כולם מנסים לחנך אותי, כאילו כולם תמימים וגם רופאים לא ממש עונים לי.
אני יודעת ש99 אחוז זה מבעלי, סתם חרא לעבור ככה הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מושג...
יולי01/08/2011אל תתיחסי לאף אחד. כן, שכבתי עם בן זוגי במשך חצי שנה ללא אמצעי מניעה במטרה להביא ילד ואז הוא רצה להיפרד ובלה בלה, ובאותו ערב שהוא אמר לי את זה הייתי ממש פגועה ושכבתי עם ידיד שלי, אבל היה עלוב ומאולץ ולחוץ, התמזמזנו התחרמנו, ירדתי לו והוא ירד לי ואח"כ אמרתי לו שישים קונדום שאני רוצה להרגיש אותו בפנים, ואז עשינו בדוגי סטייל בעמידה ואיבר מינו ברח משם ואני שוב החדרתי ככה כמה פעמים עד שנהיה רופף ואמרתי שיוציא, הוריד את הקונדום ועשה ביד...כאילו מיליון פעמים עשיתי את זה עם קונדום, גם כשהייתי צעירה ולא נכנסתי להריון...
בקיצור למחורת בן זוגי התחרט ורצה לחזור,אחרי שיחה ארוכה חזרנו ושכבנו ללא אמצעי מניעה, וגם יומיים ויום לפני זה גם שכבנו ללא אמצעי מניעה ואילו עם ידיד שכבתי עם קונדום והוא גם לא גמר בתוכי...
כעבור חודש וחצי גיליתי שאני בהריון, לפי האולטרסאונד זה יוצא בדיוק בתאריכים בהם הייתי גם עם ידיד...
בקיצור גם אני חיכיתי להריון הזה, אבל כל הקטע עם הידיד מאוד מלחיץ, לפי ההגיון הסיכוי מאוד נמוך שזה מהידיד, אבל העניין הזה לא הניח לי, פה באתר ד"ר ליאורה כתבה לי שחבל לעשות הפלה שכן הסיכוי מאוד נמוך, אבל לא משנה עם מי התייעצתי ודיברתי אני בכל זאת לא מתגברת על הספק הזה...
לגבייך, נראה לי ממש לא סביר, כמה זמן ניסית להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה02/08/2011כמה חודשים..........אבל לא ממש עבדנו על זה. בדיעבד גם גיליתי אחרי מעקב זקיקים שהביוץ שלי ממש מאוחר ולכן לא נכנסתי להריון עד עכשיו. איזה חודש את? אני ממש רוצה את ההריון כי הילדים שלי גדולים. אני רק עדיין בלחץ, כי זו תיהיה ממש פדיחה לכולם. סיפרתי לרופאה שלי והיא אמרה שאין סיכוי. עדיין מלחיץ שולי שהוא גמר זה נספג בטייץ. כי הוא התחכך בי אחרי, והייתי רטובה למטה. קראתי שזרע לא עובר בד.........אני ממש מקווה. כל כך רוצה להנות מההריון אבל אני מלאה חששות? אני כאילו מפחדת שיהיה עונש כי בגדתי :(
איך את עכשיו עם בן זוגך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יולי02/08/2011אני ובן זוגי בסדר, סיפרתי לו על התקרית, הוא כמובן לא התלהב. אמר שברגע שיוולד נעשה בדיקה, אם זה שלו אז ישאר איתי...אני מתה מפחד שזה של הידיד, כי הוא גרוש +3, ואילו אני ובן זוגי שוכבים כמעט כל יום (לא ספרתי ימים לביוץ או משהו פשוט קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה) ובמשח 5 חודשים או חצי שנה לא קרה כלום ודווקא כשהיה קטע עם הידיד אז נכנסתי להריון, זה מה שמלחיץ אותי בטרוף...אבל הפלה זה גם מאוד מפחיד...ומסוכן...
לגבייך, באמת שאין לך מה לדאוג, בטח בנוסף לתחתונים וטייץ היה פד חד פעמי-אני לא יוצאת מהבית בלי כזה..., שימי לב שיש עליהם שכבה כמו ניילון שלא נותנת להפרשות שלנו להגיע לתחתונים,אז גם ההפך הוא הנכון.
כולם בוגדים, זה לא שעזבת את הבית,הילדים והאחריות המוטלת עלייך כראיה וכאם. רצית ריגוש, גם אני כזאת וגם אני חושבת שזה עונש כאילו חלילה שהעובר לא של בני זוג שלנו.
תסתכלי על זה בצורה שונה, תחשבי שזו המתנה הכי יפה שקיבלת שתהיה לך לתיקון בחיים, שבזכותה את תביני שלבגוד זה רע, כל פעם שיהיה לך את הדחף הזה, תזכרי באיזה חרדות היית כשחשבת שהעובר לא של בעליך.זהו מצב שבא ללמד אותך לקח על המעשה הטפשי שעשית. ככה אני מנסה להתייחס לזה, הרי זה גם לא בסדר שישר רצתי לשכב עם מישהו אחר...תנסי לסלוח לעצמיך ולשחרר, אני יודעת זה קשה, המצפון מציק...
אני בטוחה שזה של בעליך ואת סתם בלחץ. תהני מההריון ןמהחיים החדשים שצומחים בתוכך. זו באמת מתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
שירה03/08/2011תודה לך :-) את ממש מקסימה. היה לי ממש כיף שכתבת לי, בכל זאת אני לא יכולה לספר על זה לאף אחד.הצלחת לעודד אותי. ממש תודה על כל התמיכה. מתי את צריכה ללדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה
יולי03/08/2011אני צריכה ללדת בעוד כחצי שנה, קצת פחות. אני יודעת כמה חשוב עידוד במקרים שכאלה ולא אצבע מאשימה וביקורתית. רק שתדעי, את לא לבד כזאת, לפי הפורומים אני רואה שיש עוד בחורות במצבים שכאלה ואף קשים יותר... זה ג'וק כזה של אשמה אולי, שיושב במוח ולא מניח אף על פי שההגיון אומר שגם במקרה שלך וגם במקרה שלי הסיכוי להריון שלא מבני זוגינו הוא נמוך, כאשר במקרה שלך הוא אפסי...
את יכולה ללכת לטיפול פסיכולוגי ולנסות להיפטר מהמחשבות האלה, במיוחד באמת שאין לך על מה... הרי בכלל לא היתה חדירה. אצלי זה יותר מסובך, היתה חדירה, אמנם עם קונדום וללא גמירה בפנים אבל בכל זאת, היה חשוך, לא ברור לי מה סוג הקונדום ותוקפו.... אבל בכל זאת סטטיסטית הסיכוי קטן מאוד התייעצתי עם כמה רופאים... אנחנו כנראה אכולות אשמה...הלכתי למטפלת הוליסטית, קצת עזרה אבל בכל זאת המחשבות לא מניחות לי. אל תכנסי לסרטים כמו שלי, תעברי את ההריון הזה בכיף וברוגע. אני נורא כועסת על עצמי ושונאת את עצמי שקילקלתי לעצמי את כל החוויה של הריון ראשון.אני שמחה שהצלחתי לעודד אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה
שירה03/08/2011תודה חמודה
אני אחזיק אצבעות בשבילך
שתיהיי רק מאושרת ושתיהיה לך לידה קלה
ותינוק בריא
מה יש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יולי03/08/2011לא רוצים לדעת. בעזרת השם, הכי חשוב שהתינוק יהיה בריא...גם לך שיהיה בהצלחה ואל תחשבי מחשבות שליליות. הכל יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
שירה03/08/2011איזה רופא אחד רשם לי לא סביר, אך הכל יכול להיות, זה לא בטוח במאה אחוז :-(
למה את חושבת הוא אמר לי את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת???
יולי03/08/2011ד"ר ליאורה הגיבה לך ואמרה שאין סיכוי...אבל משום מה אני לא רואה עכשיו את התגובה שלה פה, בין ההתכתבויות שלנו... אני מבינה את החששות שלך, אבל באמת שאין סיכוי במקרה שלך...הכל בראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, אנסה להרגע.........
שירה03/08/2011אוקיי, אנסה להרגע.........
סתם רופא אחר רשם לי תמיד יש סיכוי........לא מבינה למה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011אי אפשר להכנס להריון דרך בגדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?