מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור בהתחלת הגלולותשיר01/08/2011
שלום, הייתי אמורה להתחיל לקחת חפיסה של גלולות ביום חמישי והייתי בחו"ל ולא הספקתי לקנות חפיסה לפני הטיסה.
התחלתי לקחת את הגלולות ביום ראשון כלומר באיחור של שלושה ימים. קראתי איפשהו שצריך במקרה כזה לקחת ביומיים הראשונים 2 גלולות בכל יום במרווח של 6 שעות, רציתי לדעת האם זה נכון ומה קורה במצב כזה מבחינת הגנה ביחסי מין.
האם לא אהיה מוגנת כל החודש? או שרק בשבוע הראשון? או שבכלל זה לא קריטי והכל בסדר?
תודה רבה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בהתחלת הגלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/08/2011זה לא נכון. תמיד מתחילים ביום ראשון של המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת ?
שיר02/08/2011אני יודעת שאמורים להתחיל ביום השמיני אחרי ההפסקה. (אני נוטלת הרמונט אם זה משנה) .
העניין הוא שלא התחלתי במועד שהייתי אמורה להתחיל , והתחלתי שלושה ימים אחרי. מה לגבי הגנה ביחסי מין ? כמה זמן אני לא מוגנת? או שזה בסדר?
לקחתי אתמול ושלשום שתי גלולות כל יום במרווח של 6 שעות. קראתי באינטרנט שזה אפשרי
אם קיימתי יחסי מין אתמול ללא אמצעי מניעה נוסף מלבד הגלולות האם יש צורך בפוסטינור ??
אשמח לתשובה מהירה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה די דחוף
שיר05/08/2011מתי אני מוגנת ב100 אחוז? שבוע עם גלולות מספיק או שיש צורך ביותר? בהתחשב בעובדה שפיספסתי שלושה ימים בתחילת החפיסה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?