שאלה- זה ממש חשוב!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- זה ממש חשוב!!
    מירית
    02/08/2011

היי שלום!
    אני בת 19 וחצי, ומעט מוטרדת ממה שקרה לי אשמח אם אקבל דעה לכך.
    קיבלתי מחזור שהסתיים ביום שבת בבוקר (כלומר הפרשות חומות כהות של סוף המחזור, האם ניתן להיכנס בכלל להיריון מיד בתום המחזור? כשעוד אין ביוץ?), וביום שבת בלילה הייתי עם בן זוגי אך לא במגע מיני מלא.
    אני מוטרדת מ- 2 מצבים:
    1. הוא שם קונדום, ובדיוק שהיה מגע מיני בין אברי המין הקונדום ניקרע, חשוב לציין כי לא הייתה חדירה והוא לא גמר אך כאשר הוא נקרע הרגשתי רטיבות על השפתיים של איברי, רציתי לדעת ממה זה? והאם יש סיבה לדאוג מכך?
    2. ביצענו תנוחה מסויימת שבסופה הוא גמר עליי (בחזה) , האם יש לי סיבה לדאגה ?
    חשוב לציין כי לא הייתה חדירה כלל בשום מקרה ומצב אך בכל זאת אני מודאגת מהסיכוי של הריון.
    אני כבר 9 ימים לאחר סיום המחזור ובדרך כלל החזה כואב לי בזמן כזה לפני המחזור והוא לא כואב,
    בנוסף יש לי כבר כמה ימים כאבים בבטן התחתונה כמו של מחזור והפרשות צמיגיות כאלה (יכול להיות שזה הביוץ?) למרות שהוא בדרך כלל מלווה בכאבים בחזה שאין כרגע. אשמח לעזרה תודה מראש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- זה ממש חשוב!!

הוספת תגובה

• שאלה- זה ממש חשוב!! - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    02/08/2011

הימים הבטוחים זו שיטה לא בטוחה להמנע מהריון
    לפי תיאור המקרה הסיכוי להורות הינו קלוש מאוד אול םמומלץ להפגש עם רופא נשים על מנת לדון אודות אפשרויות אחרות כאמצעי מניעה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו