גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולה
    נעה
    02/08/2011

שלום,
    אתמול הקאתי מעט זמן לאחר שלקחתי את גלולה למניעת הריון מסוג לודן (אני לא יודעת כמה זמן, אבל לא יותר משעה)
    האם הגלולה עדיין אפקטיבית, או שעליי לקחת גלולה נוספת?
    אם עליי לקחת גלולה נוספת, אז אני מגיעה למצב שחסרה לי גלולה בחבילהץ יש גלולה בחודש שעדיף להחסיר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולה

הוספת תגובה

• קרה לי גם

רונה
    02/08/2011

קרה לי את זה גם...הקאתי איזה פעם לאחר שלקחתי גלולה ולא לקחתי עוד גלולה האמת שלא כל כך ידעתי אז מה לעשות..וגם, קיימתי יחסי מין באותו יום ובגלל שלא ידעתי כל כך אם אני מוגנת או לא לקחתי ליתר בטחון נורלבו יום למחרת...ניראה לי שתקחי את הגלולה ותשתמשי באותו חודש בקונדומים..זה מה שאני הייתי עושה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/08/2011

השלימי עוד גלולה כדי שתהיי מוגנת ואת השבוע הפסקה עשי ביום אחד מוקדם יותר ואז התחילי חפיסה חדשה כסדרה, פשוט מקדימי ביום אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו