דימומים ויחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים ויחסי מין
    .
    06/08/2011

שלום,

אני בת 20, בצבא, עם חבר קבוע כבר למעלה מ3 שנים, שנינו הראשונים אחד של השנייה.

השתמשתי כ-4 שנים בגלולות "יסמין" ומעולם לא היו לי תופעות לוואי, והחלפתי אותן לפני כ-5 חודשים בגלולות "לודן" (בגלל המחיר, לא בגלל הגלולה עצמה).

בגלל שהמחזור שלי קשה מאוד, אני נוטה לחבר כ2-3 חפיסות כל פעם, והבנתי ממספר רופאים שזה בסדר.

בעבר, היו לי מדי פעם דימומים מעטים מאוד (כמו הפרשות חומות חסרות ריח) והתעלמתי כי הבנתי שזה תקין. בחודשים האחרונים, אני לא זוכרת בדיוק מתי זה התחיל, התחילו כאבים במהלך יחסי המין, ואחריהם גיליתי טיפות בודדות של דם מהול בנוזלים. ממש מעט. אחרי מספר פעמים כאלה הלכתי לרופא נשים (צבאי) שעשה לי בדיקת פאפ.

בחודשיים עד שהגיעו התוצאות, התופעה המשיכה וברוב הפעמים שאני מקיימת יחסי מין מופיע דימום קל לאחר מכן. התוצאות חזרו תקינות, אבל המצב מחמיר לאחרונה ויורד יותר דם, גם לאחר קיום היחסים וגם בלי קשר ביומיום. הלכתי פעם שנייה לרופא נשים צבאי אחר והוא לא ידע להגיד לי מה הסיבה לכך. אני לא יכולה לחכות עד השחרור כדי שיטפלו בי ברצינות וינסו לתת לי פתרון.

האם כל זה קשור לגלולות או שיכולה להיות עוד סיבה? האם כדאי להחליף שוב גלולות למרות שאני לא לוקחת אותן זמן רב (מספר חודשים)?

אני לא יודעת כבר מה לעשות. המצב מתסכל אותי ואת החבר והחלטנו לעת עתה להפסיק לקיים יחסי מין.

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים ויחסי מין

הוספת תגובה

• דימומים ויחסי מין - תגובה

ד''ר יואב פלד
    06/08/2011

אם הדימום קשור ליחסי מין
    תבקשי הפניה למרפאת צוואר הרחם לבדיקת קולפוסקופיה
    אם הדימום איננו קשור ליחסים יש מקום לשנות את הגלולה
    יש גלולות מעולות מלבד לודן גם על חשבון הצבא
    שאלי א הרופא הוא כבר ידע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים ויחסי מין

.
    06/08/2011

הדימומים התחילו בעקבות יחסי מין (טיפה בודדת מהולה) ועם הזמן, כמה חודשים, זה החמיר, הדימום לאחר היחסים גבר ויש גם דימומים בשאר הזמן.
    אם בדיקת הפאפ יצאה תקינה אני עדיין צריכה לעשות עוד בדיקה?
    מהי קולפוסקופיה ומה בודקת?
    למה בדרך כלל דימומים לאחר יחסי מין קורים?

תודה על התשובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

.
    07/08/2011

ההפרשות החומות לא מפסיקות (בלי שום קשר ליחסי מין). האם להפסיק עם הגלולות? יש עוד שבוע עד סוף החבילה ואני לא יודעת מה לעשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

.
    10/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו