שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    לילו
    08/08/2011

שלום,
    אני בת 27 ,מספר שנים השתמשתי בגוללה סרז'ט וב1.6 הפסקתי ליטול אותן. ב4.7 קיבלתי ווסת אחרי כמה שנים שלא קיבלתי כמובן וזה היה מלווה בכאבי בטן חזקים והדימום היה חזק.
    אני רוצה לציין שאני ובן זוגי מנסים להכנס להריון וכשבועיים לאחר הופעת הווסת ניסינו מס ימים רצופים. ב6.8 קיבלתי מחזור או יותר נכון סוג של כתמים חומים כהים שהתלוה לדקירות חזקות בבטן וגב תחתון כואב עד כדי כך שלא יכולתי לשבת או ללכת ולעמוד.זה היום השלישי ובקושי יש דימום אלא רק הכתמות וכאב בבטן כזה ששורף באותה נקודה קבועה. הגב עדיין כואב בצד אחד ואני נוטלת כדורים.
    השאלה היא: האם יכול להיות שזו איננה ווסת אלא השתרשות או שלא אמורים להיות כתמים כאלה? אני יודעת שסביר להניח שהמחזור מבולבל לגמרי אבל כמעט ואין דימום..
    תודה רבה על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/08/2011

יכול להיות דימום מבולגן אחרי הפסקת הגלולות. אם את סובלת עדיין מכאבים למרות שהמחזור מסתיים פני לבדיקת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו