נוברינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוברינג
    מורן
    08/08/2011

שלום רב, רשמו לי את הנוברינג כאמצעי מניעה במקום גלולות. כבר התחלתי חבילה חדשה של גלולות (לקחתי 2) והרופא אמר שאני יכולה לשים את הטבעת כבר היום במקום הגלולות. .(אני מפסיקה עם הגלולות כי הן לא מתאימות עבורי) לפי הבנתי צריך להוציא את הטבעת באותו יום שהכנסתי אותה לאחר שלושה שבועות אך שאלתי היא האם אני אמורה להוציא אותה ביום שני היום שהכנסתי אותה עוד שלושה שבועות או יומיים לפני בעוד שלושה שבועות כי כבר התחלתי את החבילה העכשווית של הגלולות לפני יומיים וכביכול הטבעת היא ממשיכה את התחלת החפיסה של הגלולות.
    אז לאיזה יום אני אמורה להתייחס כיום שבו אוציא את הטבעת ליום שבו התחלתי את חפיסת הגלולות? או ליום שבו הכנסתי את הטבעת במקום להמשיך את החפיסה של הגלולות?
    אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוברינג

הוספת תגובה

• נוברינג - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/08/2011

את מוציאה את הטבעת בעוד 3 שבועות מיום הכנסת הטבעת מבלי קשר למתי התחלת את הגלולות לפני זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מורן
    09/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו