עזרה בבקשה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה ...
    אסף
    11/08/2011

שלום שמי אסף ויש לי סוג של בעיה ואני צריך את עזרתכם בבקשה.
    אני וחברה שלי קיימנו מגע מיני ללא חדירה מלאה בתאריכים 4 ה5 וה6 לחודש הנ"ל ,זאת אומרת ממש האיבר היה "בהתחלה " ולא נכנס עד הסוף אם בכלל....
    יש לציין שלא גמרתי בתוכה ובכלל לידיה אפילו... בתאריך ה6 במוצ"ש ולמחרת ביום ראשון היא הרגישה כאבים בבטן התחתונה שעברו לה תוך יום היא שאלה את אימה ואמא שלה אמרה שהיא אולי מבייצת ושהיא מקווה שלא עשתה כלום עם חבר שלה ....כלומר איתי, חברה שלי נלחצה ובאותו יום [ראשון 6 וחצי בערך] הלכה וקנתה ולקחה פוסטינור.. האים יש לנו ממה לחשוש עד היום היא אינה קיבלה מחזור ובעקרון המחזור שלה אמור להיות שבוע הבא בערך ב18 לחודש [שבוע הבא]
    יש לציין שחברה שלי עד מלפני כ חודש וחצי השתמשה בגלולות ואז עברה למדבקות ואז הפסיקה בכלל... אני יודע שלא היינו מוגנים בכלל אבל האם באמת יש סיבוך פה...??
    תודה רבה על העזרה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה ...

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה ... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/08/2011

הסבירות להריון נמוכה אבל יכול להיות שבגלל הפוסטינור המחזור יתעכב. אז שלא תלחצו... אם המחזור אכן מתעכב שחברתך תעשה בדיקת שתן להריון ושתחליט על אמצעי מניעה ותהיה עקבית איתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו