מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!שירן12/08/2011
שלום, לפני כחודשיים הפסקתי גלולות, חודש אחרי קיימתי יחסים (כשבוע וחצי אחרי המחזור) ללא הגנה אך בזהירות, יום אחרי לקחתי פוסטינור כדי להיות רגועה. לאחר כמה ימים קבלתי שוב מחזור, זאת אומרת ששבועיים מיום שסיימתי את המחזור קבלתי עוד פעם. אחרי הפעם הזאת של המחזור עבר כבר חודש ושבועיים ועדיין לא קבלתי, עשיתי בדיקת הריון ביתית פעמיים ויצא שלילי, הייתי אצל הרופא והוא אמר שאין מה לדאוג שהכל בסדר. בימים האחרונים יש לי כאילו קצת דם ורק שאני מנגבת אחרי שאני מתפנה (סליחה על התיאורים) ויותר מזה אין כלום, יש כאבים בבטן אך אין מחזור. רציתי לדעת מדוע יש טיפת דם או שזה הפרשות אדומות- לא יודעת בדיוק. והאם אני יכולה להיות רגועה שאני לא בהריון ומה זה כל התופעה המוזרה הזאת?
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011בכול מקרה של איחור כדאי לבצע בדיקת הריון (בדיקת שתן- בהחלטמספק)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף!
שירן12/08/2011תודה על התשובה, עשיתי 2 בדיקות ביתיות ויצא שלילי, אני רוצה רק לדעת אם יש מצב שלא קבלתי עדיין כי בחודש שעבר קבלתי פעמיים בחודש בגלל הפוסטינור. ולמה יש לי קצת דם שזה כמו הפרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?