שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    שירן
    12/08/2011

שלום, לפני כחודשיים הפסקתי גלולות, חודש אחרי קיימתי יחסים (כשבוע וחצי אחרי המחזור) ללא הגנה אך בזהירות, יום אחרי לקחתי פוסטינור כדי להיות רגועה. לאחר כמה ימים קבלתי שוב מחזור, זאת אומרת ששבועיים מיום שסיימתי את המחזור קבלתי עוד פעם. אחרי הפעם הזאת של המחזור עבר כבר חודש ושבועיים ועדיין לא קבלתי, עשיתי בדיקת הריון ביתית פעמיים ויצא שלילי, הייתי אצל הרופא והוא אמר שאין מה לדאוג שהכל בסדר. בימים האחרונים יש לי כאילו קצת דם ורק שאני מנגבת אחרי שאני מתפנה (סליחה על התיאורים) ויותר מזה אין כלום, יש כאבים בבטן אך אין מחזור. רציתי לדעת מדוע יש טיפת דם או שזה הפרשות אדומות- לא יודעת בדיוק. והאם אני יכולה להיות רגועה שאני לא בהריון ומה זה כל התופעה המוזרה הזאת?
    אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה! - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    12/08/2011

בכול מקרה של איחור כדאי לבצע בדיקת הריון (בדיקת שתן- בהחלטמספק)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!

שירן
    12/08/2011

תודה על התשובה, עשיתי 2 בדיקות ביתיות ויצא שלילי, אני רוצה רק לדעת אם יש מצב שלא קבלתי עדיין כי בחודש שעבר קבלתי פעמיים בחודש בגלל הפוסטינור. ולמה יש לי קצת דם שזה כמו הפרשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו