ציסטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה
    לי-חן
    12/08/2011

שלום אשמח שתעזרו לי,אני בת 19 לפני כשנה אובחנה אצלי ציסטה בגודל 4 ס"מ לאחר תלונות רבות על כאבים ברחם בבטן התחתונה. אמרו לי לעשות בדיקות אולטרסאונד חוזרות.והציסטה גודלת וכרגע היא בגודל 6 ס"מ. הרופאים לא עושים דבר מלבד בדיקות ובנתיים אני סובלת ימים ולילות מכאבים ברחם ושיתוק ברגליים מידי פעם אני מרגישה שהרחם שלי ממש רדום וקשה לי לעמוד על הרגליים. שבועיים לפני המחזור הכאבים מחמירים לי.כמו כן,אני בצבא ואין שם רופאים טובים. ואני מפחדת שזה יחמיר לי מפעם לפעם. רק בגלל העלמות העין שלהם.
    מה ניתן לעשות בדרך הכי מהירה? האם הציסטה פוגעת בפוריות? אני ממש מודאגת.
    ומפחדת.יש ימים שפשוט קשה לי לקום לצבא מרוב כאבים ברחם פשוט הרופאים מתעלמים.
    אשמח לקבל כל תשובה,יעוץ והכוונה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה

הוספת תגובה

• ציסטה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    12/08/2011

במקרה כזה יש לקבוע את המשך טיפול (שמרני) מול כריתת הציסטה לפי הקליניקה
    ייעות דרך הרשת לא יוכל להיות יעיל מאחר והבדיקה הגופנית כולל ה US חיוניים לצורך החלטה טיפולית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לי-חן
    27/08/2011

פשוט לקבוע כל הזמן לרופאת נשים ולנגן על התקליט החוזר? ושוב לעשות אולטרסאונד?
    מה זאת אומרת טיפול שמרני? וכריתה? אפשר קצת פירוט.
    תודה רבה לך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו