שחלות פוליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    נטלי
    12/08/2011

אני בת 25, סובלת משחלות פוליציסטיות מגיל 16 מאז מטופלת בגלולות בנוסף באותו גיל עשיתי מחזור של ראקוטן דבר שהעלים את האקנה הקשה לכמה שנים אך תמיד היו פיצעונים לא מוגלתיים על הפנים. אינני סובלת מעודף משקל כלל אך קיים דילול מעוד קשה של השיער במיוחד באזור המפרצים. רופא הנשים שלי מציע את רק את הגלולות ומפנה אותי לרופאת העור לטיפול נקודתי( הציעה עוד סבב של רקוטן). אני מאוד סובלת מהמצב, מעל עשר שנים נאבקת באקנה בסבונים ובמשחות למינהן, לא עשיתי שום בדיקות דם( הרופא טוען שאין צורך) האם ניתן לבדוק דברים אחרים שקיימים או שנישאר לי רק הגלולות והרקוטן:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות - תגובה

ד''ר יואב פלד
    12/08/2011

אפשר לחשוב על עוד קומבינציות
    פני לרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נטלי
    14/08/2011

רופא הנשים שלי לא הציע לי שום טיפול נוסף אלא הפנה אותי רק לרופא עור שהציע רקוטאן או משחות, האם כן ישנה אופציה לטיפול משולב וישנו צורך לפנות לרופא אחר? אני סובלת למעלה מעשר שנים כבר ודי מיואשת...תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו