הפרעות אכילה וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה וגלולות
    -
    13/08/2011

מזה כמה שנים אני מתמודדת עם הפרעות אכילה, כאשר בשלושת החודשים האחרונים המחלה החמירה מאוד.
    התחלתי להיות בולמית ולהקיא 2-3 פעמים בשבוע ולהשתמש בתה טיבטי בערך פעמיים ביום...הדברים שרשמתי הנ''ל הם לא בצורה קבועה,לפעמים פחות לפעמים יותר...

רציתי לדעת האם פעילות הגלולות משתבשת בגלל המחלה?
    רציתי עוד לשאול האם גם במצב של תת תזונה אני אמשיך לקבל מחזור בזכות הגלולות?....

תודה מראש, זה ממש חשוב.
    שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות אכילה וגלולות

הוספת תגובה

• הפרעות אכילה וגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/08/2011

את תמשיכי לקבל מחזור מלאכותי בזכות הגלולות. אך אם את מקיאה את לא תספגי את הגלולות. כדאי לך לקחת או מדבקות או טבעת נרתיקית. התיעצי עם רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי מה לדאוג

-
    14/08/2011

אם קיימתי יחסי מין בלי קונדום והוא גמר בפנים?
    בהנחה ובארבעת הימים הקרובים אני לא אקיא ולא אשתה תה במיוחד כדי שהגלולות יעבדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה כזה

יעל
    14/08/2011

אם את מקיאה בסמוך אפילו כ5 ימים ברצף לפני קיום יחסי המין אישית הייתי ממליצה לקחת פוסטהור או נורלבו ולא להסתכן ובלי קשר מומלץ לטפל כמה שיותר מהר בהפרעת האכילה ולא לשכוח שגלולות לא מונעות הידבקות במחלות מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו