מקפיצה - העדפה לד"ר אברמוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה - העדפה לד"ר אברמוב
    טלי
    14/08/2011

שלום ד"ר אברמוב,
    הייתי איתך בחודש האחרון בתכתובת ממושכת בעניין עיכוב של למעלה מחודש וחצי בווסת (תזכורת: בת 43 וללא ילדים, הייתי אז בטיסה קצרה ובמתח נפשי ובמקביל לעיכוב בווסת נעלמו לי בבת אחת סימפטומים של רגישיות, התנפחות הבטן, כאבים ועצירויות מהם סבלתי במשך כמה שנים סביב מחזור-ביוץ ). כאמור כעבור כשישה השבועות קיבלתי ווסת וביום השלישי ביצעתי פורפיל הורמונאלי שתוצאותיו שברו אותי. להלן התוצאות:
    E2 קטן מ 200 pmol/L –
    LH IU/l 21.5
    FSH 21
    פרוגסטרון
    3.1
    אני מבינה שנתונים אלה מספידים את סיכוי להרות (מביצית שלי כמובן) ורציתי לדעת אולי אולי נתקלת בנשים שכן הצלחו להרות מביצית שלהן (עם טיפולים כמובן) עם נתונים כל כך עגומים כשלי והאם קיים סיכוי כלשהו שה-LH וה-FSH ירדוו?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקפיצה - העדפה לד"ר אברמוב

הוספת תגובה

• מקפיצה - העדפה לד"ר אברמוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/08/2011

המתיני ותראי מה קורה בחודש הבא. אולי המערכת תתאושש ספונטנית. במקביל פני למומחה פריון כדי לבדוק האם טיפול הורמונלי מסיבי יכול לאושש את השחלות שלך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות!

טלי
    15/08/2011

שוב, הרבה תודה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו