דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!
    ר
    15/08/2011

אני מתחתנת ב-3 לנובמבר, והייתי אמורה להיות בזמן מחזור בתאריך של החתונה ובזמן המקווה, ולכן הגניקולוגית אמרה לי להמשיך רצוף את הגלולות..במקרה שלי מדבקות EVRA, אמרתי לה שיש לי מדבקות אז היא אמרה לי שפשוט אמשיך ברצף במדבקות. עשיתי כך כבר מעכשיו כי פעם אחרת שניסתי להאריך מחזור בשיטה הזו זה לא עבד לי..אז אמרתי שאזיז את התאריך של המחזור כבר מבעוד מועד..
    ולכן המשכתי ברצף 5 מדבקות כדי שהמחזור יזוז לתאריך הרצוי. עשיתי הפסקה שבוע והמשכתי במדבקות. היום במדבקה ה-3 שהדבקתי ביום שישי, היום יום שני- קיבלתי מחזור. הדבר המוזר הוא שכבר ביום שישי הרגשתי שאני עומדת לקבל, הייתי רגישה, היה לי דחף לפחמימות, כאבי גב עייפות מטורפת..כמו שאני תמיד מרגישה לפני שאני מקבלת. ואכן קיבלתי.. השאלה שלי היא- האם להסיר את המדבקה עכשיו כי יש לי שינוי הורמונלי בגוף ואני צריכה להרגיע אותו כמו שגניקולוג מסויים אמר לי במילים שלו: "להוריד להוריד להוריד"..או כמו שגניקולוג אחר אמר לי תמשיכי כרגיל ותסירי כשהיית אמורה להסיר ואז יהיה לך פשוט מחזור ארוך יותר.
    אני ממש ממש עובדת עצות אני לא רוצה שהגוף ישתגע לי לפני החתונה ..כל אחד מציע לי תשובה אחרת בבקשה תעזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!

הוספת תגובה

• דחוף!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/08/2011

הייתי מציעה לך להפסיק לשבוע ולתת למערכת להרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו