בעיות ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ביוץ
    בר
    16/08/2011

שלום רב,
    אני בת 24 ויש לי בעיות עם המחזר. פעם לפני שנה המחזור שלי היה סדיר והיה נמשך 4 ימים בערך, כבר 6 חודשים שהמחזור שלי השתנה, הוא שינה את הצבע לחום כהה ויורד מטיפטופים מינימאלים הנמשכים כ10 ימים.
    הייתי אצל הרופא נשים ונתנה לי כדורים הנקראים דופסטון, היא טוענת שאמרה לי לקחת אותם במשך 7 ימים פעמיים ביום, אך ברגע שאני מקבלת מחזור להפסיק עם הכדורים. אני הבנתי משהו אחר ולקחתי את כל החפיסה ז"א במשך 10 ימים 2 כדורים ביום. בנוסף היא נתנה לי הפניה לבדיקת דם שנעשת בין היום ה3-5 של המחזור. אני עשיתי את הבדיקה ביום ה-5 (תוך כדי נטילת הכדורים) אבל לא ידעתי שאני צריכה לקום שעתיים לפני הבדיקה אז לא עשיתי את זה.
    בתוצאות של הבדיקה שעשיתי היום הרופא אמרה לי שיוצא שאין לי ביוץ בכלל, אך הרופא אמרה שהבדיקה אינה תקינה.
    אני מודעת שהבדיקות לא תקינות בגלל שלא בוצעה כמו שצריך אבל אני חושבת שאיזה רמה שנכונות צריכה להיות בבדיקה, זאת אומרת לא יכול להיות שהיא אומרת משהו שונה לחלוטין בהמציאות, אני רוצה לדעת האם אני טועה ויש סיכוי שהתוצאות בכלל לא נכונות....
    דבר נוסף, אני עשיתי את אותה בדיקת דם 10 ימים לפני שקיבלתי את המחזור, אבל לא צמתי לפניה וגם לא כמתי לפני ובאותה בדיקה יצא גם שאין ביוץ.... לי זה לא נראה כמו צירוף מקרים, הייתי רוצה לדעת את דעתכם בתור מומחים.
    אשמח לתשובה, האמת שכל הנושא הזה מאוד מטריד אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ביוץ

הוספת תגובה

• בעיות ביוץ - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    16/08/2011

כדאי לחזור על הבדיקות פעם נוספת
    במידה והתוצאות יהיו זהות יש לקבל ייעוץ באשר להמשך טיפול
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות ביוץ

בר
    16/08/2011

תודה רבה על תשובתך המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו