איחור לא אופייני במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור לא אופייני במחזור
    דנה
    16/08/2011

שלום רב,
    אני בת 31 אמא לילדה בת שנה וחצי, לא לוקחת גלולות, מאז ההריון המחזור סדיר כמו שעון כל 30 יום מתחיל הדימום הוויסתי. החודש יש איחור לא אופייני, יחסית קרוב לתאריך המחזור היו לי כאבי מחזור וחשבתי שאני עומדת לקבל אך להפתעתי עדיין לא קיבלתי ואני באיחור של מעל שבוע מהתאריך. חוץ מזה אני חשה מידי פעם כאבי מחזור שבאים והולכים ,לפעמים חולשה ועייפות כאילו לפני מחזור...אני לא מנסה להיכנס להריון ומשתמשת כמובן באמצעי מניעה כך שאין סיבה שאחשוב שמדובר בהריון... מה יכול לגרום לאיחור במחזור? והאם אופייני שבמידה ויש איחור כזה לא אופייני זה מלווה בתחושות פיזיות כמו עייפות וחולשה וכאבי בטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור לא אופייני במחזור

הוספת תגובה

• איחור לא אופייני במחזור - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    16/08/2011

כפי שציינת בכול מקרה של איחור תמיד יש לבדוק הריון
    סיות אחרות יכולות להיות היעדר ביוץ, או שינויים הומרמנאליים חולפים
    על פי רוב במידה ומדובר באירוע בודד אין מקור לדאגה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה אמצעי מניעה את משתמשת?

יולי
    17/08/2011

היי דנה, תבצעי בדיקת הריון. תלוי באיזה אמצעי מניעה את משתמשת, אם זה קונדום אז לפעמים לא שמים לב שהוא נקרע או מחליק...לכן ייתכן הריון...תעדכני פה מה יצא לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו