כאבי בטן ובחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ובחילות
    אורה
    16/08/2011

שלום וברכה,

לאחרונה, אני סובלת מכאבי בטן "דקים וחדים" בעיקר בצד שמאל לכיוון האגן (מידי פעם יש לי את אותו כאב גם בצד ימין) יחד עם כאבי בטן קלים יותר בבטן התחתונה ביותר (אולי ברחם?) המלווים לעיתים בבחילות קלות (או צרבות קלות?), כאבי גב תחתון (שלא אופייניים לכאבי המחזור הרגילים), כאבי ראש עמומים ולעיתים גם כאבים קלים בחזה. יש לציין שאני מנסה להיכנס להריון אך קיבלתי מחזור שלאחרונה (בחודשיים האחרונים) אף נמשך יותר מהרגיל (שבוע).

עשיתי בדיקות כדי לראות שהכל תקין כדי להיכנס להריון והרופאת נשים אמרה לי שהכל תקין חוץ מויטמין B12 גבוה ועליי להפסיק לקחת את התוסף (הפסקתי ואני לוקחת רק את החומצה הפולית). היא לא ידעה לומר לי למה הכאבי בטן נמשכו לאחר המחזור ולמה המחזור ארוך מהרגיל (שבוע במקום 4 ימים).

בדיקות אחרות שעשיתי במקביל אצל רופאת עור בשל נשירת שיער חמורה הראו שיש לי ברזל נמוך (12.5). אני לא יודעת אם זה קשור למצב הרגשתי. האם יתכן ברזל נמוך וויטמין B12 גבוה (688)?

אשמח לשמוע דעתך ולמי עליי לפנות? רופא משפחה/ נשים? האם יתכן הריון לאחר מחזור כ"כ ארוך? והאם יש סיכוי להריון חוץ-רחמי?
    בנוסף, האם יש להילחץ מקרישי דם בעת המחזור?

תודה מראש והמשך שבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן ובחילות

הוספת תגובה

• פרטים נוספים ששכחתי לציין

אורה
    16/08/2011

אני בת 28, בריאה בד"כ, לא מעשנת, לא לוקחת גלולות כלל כבר שנתיים ומצפה להריון ראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו