מחזור שונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור שונה
    נטלי
    16/08/2011

שלום, אני בת 20, והמחזור שלי היה סדיר במשך הרבה זמן, ונמשך 5 ימים כל פעם.
    לפני כמה שבועות התחלתי לקחת גלולות feminet. סיימתי ביום שבת את החפיסה השניה (זאת אומרת שלקחתי עד עכשיו 42 גלולות, ועכשיו אני ב7 ימים שבהם יש הפסקה מהגלולות). במהלך החפיסה הראשונה, קיבלתי מחזור בתאריך אחר, והוא היה חלש ורק לשלושה ימים. המחזור השני שקיבלתי, התחיל לפני 6 ימים, ועדיין לא נגמר, ואפילו לא נחלש. זה מאוד מדאיג אותי שהדימום נמשך כלכך הרבה זמן יחסית. האם יש לזה סיבה? אני צריכה לדאוג? (רק אציין שבמהלך החפיסה השניה, שכחתי גלולה אחת, אבל איך שנזכרתי בה לקחתי אותה, והמשכחתי כרגיל בגלולות). תודה, נטלי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור שונה

הוספת תגובה

• היי

נירית
    17/08/2011

אני גם לוקחת פמינט, ואולי זה נובע כי שכחת גלולה אחת..או כי את בתחילת הגלולות.. זה קורה.. לא חושבת שיש סיבה לדאגה. אני עליהן כבר כמה שנים והכל בסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל..

נטלי
    17/08/2011

תודה, אבל פשוט מוזר לי שהמחזור נמשך כבר 7 ימים, והדימום אפילו קצת גובר... זה לא נראה כאילו הוא הולך להפסיק, וזה אף פעם לא היה ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו