מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת מין היילודענת20/08/2011
שלום,
בקרוב אהיה בת 37, לצערי עדיין רווקה ומאוד רוצה ילדים.
אני שוקלת להביא ילדים לבד או עם בן זוג שרוצה גם ילדים (בכל מקרה, כנראה שאהיה חד-הורית).
מאז שאני ילדה וחושבת על עצמי כאמא, אני רואה את עצמי חובקת בת. זה קורה באופן אוטומאטי.
אני עובדת עם ילדים כבר שנים רבות, ותמיד נהנתי יותר בחברת בנות - הן יותר אוהבות יצירה (ואני מאוד מחוברת לאמנות), לרוב הן יותר רגועות, יותר מתרפקות. אני מתחברת יותר לבגדים של בנות, שיחות של בנות. זה אולי נשמע מגדרי מידי, אבל במשך השנים אלה הדברים שאני רואה וחווה.
שלא יהיו אי הבנות - יש בנים מקסימים ואני יודעת שגם יש בנים שמתנהגים כפי שתיארתי, אבל בכל זאת הצורך לבת הוא מאוד גדול אצלי.
אם הייתי בת 30, היה לי מספיק זמן כדי להביא 3-4 ילדים, כשהסיכוי לילדים משני המינים הוא גבוה.
אך מפאת גילי, אין לי הזדמנויות לכמה ילדים (לכל היותר 2 , כך נראה לי - גם באופן כלכלי) ולכן חשוב לי לממש את הרצון לבת.
אני יודעת שהיום אפשר לבחור את מין היילוד, אך לרוב האופציה הזאת פתוחה כשמדובר בסיכון בריאותי או כאשר לזוג יש 3 ילדים מאותו המין והם חפצים בילד נוסף מהמין האחר.
האם יש סיכוי שהועדה תאשר לי לבחור את מין הילד שלי?
אני רוצה לציין שאם תהיה לי בת, ואח"כ אהיה שוב בהיריון, זה יותר מבסדר שיהיה לי בן. אין לי ספק שאתחבר אליו ואוהב אותו. אבל שוב, בגלל גילי, אני לא יודעת אם אצליח להיכנס להיריון שני, ולכן מאוד חשוב לי שתהיה לי בת.
אודה לכם לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מין היילוד - תגובה
ד''ר יואב פלד20/08/2011את לא עומדת באמות המידה החוקיות בישראל לבחירת מין הילוד
בפניך 2 אפשרויות
1 לבצע בחול היכן שזה חוקי
2 לנסות שיטות פחות מהימנות
אני ממליץ לך לקוות שהילוד יהיה בריא ויבוא בבמהרה ותו לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?