גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    לולה
    21/08/2011

שלום,
    היום התחלתי את חפיסה ראשונה של גלולות (אני ביום השני של המחזור). אני יודעת שמקובל בד"כ להתחיל גלולות ביום הראשון אך לא יצא לי לקחת אתמול.

השאלה היא מתי אני אהיה מוגנת? הבנתי שחלק אומרים עוד שבועיים וחלק ממליצים לסיים את החפיסה ורק בחפיסה הבאה אהיה מוגנת.

אשמח להסבר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• דימום לא סדיר

מורני
    21/08/2011

שלום
    בחודש ינואר הפסקתי עם גלולות שלקחתי שנים. 4 חודשים המחזור היה סדיר (ממש כמו שעון). אח"כ הייתה הפסקה של חודשיים+ בלי דימום, ואח"כ התחיל דימום חזק ונחלש במשך חודשיים רצופים. לאחר סיום הדימום בבדיקה אצל רופא השנים נאמר כי יש לי צ'יסטה. לאחר בדיקת אולטראסאונד הטכנאית אמרה כי הצ'יסטה נובעת מביוץ וככל הנראה תרד לבד. את הנתונים על הבדיקה עדיין לא קבלתי בדואר. אחרי החודשיים של הדימום הייתה הפסקה של שבועיים בדימום ושוב קבלתי היום. ממה זה יכול לנבוע כל ה"בלאגן" הזה במחזור? מעבר לזה, אם ישנו דימום ואני הולכת לרופא הנשים שלי, האם נעשית בדיקה במצב שיש דם???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטעות הגבתי במקום ליצור הודעה חדשה

מורני
    21/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו