לחץ ברור באחת משתי השחלות בזמן הביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ ברור באחת משתי השחלות בזמן הביוץ
    ד``ר ליאורה אברמוב
    24/08/2011

שלום
    אני בת 34
    המחזור החודשי שלי נע בין 25-28 ימים. עם זאת, אני מרגישה לחץ ברור באחת משתי השחלות בזמן הביוץ, כך שאני יכולה לדעת מתי הוא מתרחש.
    בחודשים האחרונים החל להופיע דימום קל תמיד בשבוע שבין הביוץ לבין הווסת.
    רופא הנשים שלי בדק מספר פעמים באולטרסאונד וכן ביצענו בדיקת פאפ והבדיקות תקינות.
    בחודש האחרון ניסיתי להרות ללא הצלחה. הדימום החדש מעט מבלבל משום שאינני יודעת בדיוק מתי מתחילה הווסת וממתי עליי להתחיל למנות ימים עד לתקופת הביוץ
    רופא הנשים שלי הציע לי לקחת את הפרוגילוטון בחודש- חודשיים הקרובים על מנת שאצליח בבירור לדעת את יום הביוץ ולנסות להרות.

כמה שאלות קטנות:
    1. האם התרופה הנ"ל בטוחה לגמרי לשימוש בנטילה בת 1-3 חודשים? (יש המון אזהרות לגביה בעלון השימוש, הנוגעות לתפקודי כבד וכלייה, קרישי דם ובדיקות שד..)

2. האם זה תקין להמשיך להשתמש בחפיסה במהלך החודש בו נכנסים להריון, עד שמגלים זאת?

3. האם זה מתאים או מיותר בשלב זה להשתמש בתרופה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/08/2011

פרוגילוטון הינה תרופה בטוחה ואפשר להרות איתה, הדימום הקל לפני מחזור לא מחושב לקביעת יום ראשון של מחזור חכי לדימום ממש כדי להתחיל לחשב ביוץ, אפשר להשתמש בערכות ביוץ בבתי מרקחת כדי לחשב את היום במדויק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו