ד"ר אני חייב עזרה !!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר אני חייב עזרה !!!!!!
    מישהו1
    25/08/2011

מבקש מאד את עזרתכם !!! לפני כחודש קיימתי יחסי מין עם בחורה אקראית שהכרתי. שכבנו מספר פעמים עם קונדומים. היום היא מודיעה לי שהיה לה איחור, שהיא בדקה את עצמה ושהיא בהריון ! היא מספרת גם ששישה ימים אחרי שהיתה איתי, היא היתה עם החבר שלה לשעבר והם קיימו יחסים ללא אמצעי מניעה, ושהוא גמר בחוץ וכו' וכו' ! היא טוענת שיום הביוץ שלה היה בדיוק ביום שבו היתה איתי !! תאריכים - 24 ליולי היתה איתי, 30 ליולי עם החבר ! היא אומרת שהרופאה שלה אמרה שהכניסה להריון התרחשה בין 19 ליולי ל2 לאוגוסט !! היא גרה בחו"ל ואני בקשר איתה בטלפון. אני מנסה להבין מה הסיכוי שבכל זאת זה ממני, ולא מהחבר, כי לפי מה שקראתי והבנתי ניתן להכנס להריון רק ביום הביוץ שהוא יום אחד בלבד !!! או אם מקיימים יחסים לפני הביוץ אז הזרע חי כמה ימים עד ליום הביוץ !!! הכי מוזר שקיימנו יחסים עם קונדומים ! מה הסיכוי שזה בכל זאת ממני, או מה הסיכוי שזה מהבחור ההוא ??? אני ממש מודה לכם אני לחוץ מאד ועדיין לא יודע כיצד לנהוג.

תודה רבה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר אני חייב עזרה !!!!!!

הוספת תגובה

• ד"ר אני חייב עזרה !!!!!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/08/2011

ביוץ חל יום אחד בלבד כפי שאמרת ואפשר להכנס להריון גם 3 ימים לפני כן עקב חיות של הזרע ברחם. אם שכבתם עם קונדומים השבירות שההריון הוא ממך יותר נמוכה מאשר עם החבר שגמר בחוץ, אבל הכל תלוי מתי בדיוק היה הביוץ שלה. כשיש מחזור מסודר הרי ביוץ קורה שבועיים לפני המחזור הבא פלוס מינוס יומיים. תבדוק איתה כל כמה ימים יש לה מחזור ולפי זה עשו את החישוב, לא ממש מדויק אבל אולי זה יתן הערכה. בדיקת אולטראסאונד או בדיקות דם להריון יכולות לקבוע במדויק את גיל ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו