התחלת גלולות- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת גלולות- דחוף
    הילה
    26/08/2011

שלום,
    לפני 3 חודשים עברתי ניתוח להוצאת ציסטות בשחלות. לאחר תוצאות הפתולוגיה נאמר לי שיש לי אנדומטריוזיס, ונאמר לי שאצטרך לקחת גלולות עד שאהיה מעוניינת להיכנס להריון.
    במהלך כל החודשים מאז עשיתי בדיקות כדי לדעת שאני יכולה לקחת גלולות, והשבוע קיבלתי את הגלולות (מינס).
    נאמר לי להתחיל ביום הראשון של המחזור. הבעיה היא שאני לא ממש יודעת מה היום הראשון אצלי. זה מתחיל בכאבים. היום התחיל דם יבש. (לא ממש מחזור, רק כתמי דם חומים).
    זה תהליך שקורה אצלי כל חודש, לפעמים ה"כאילו דימום" הזה ממשיך יום וחצי (ויש מידי פעם כאבים לכמה שניות) אבל אח"כ מתחיל המחזור היותר רציני- ואז אני חייבת כדורים משככי כאבים.

השאלה היא- האם אני אמורה להתחיל את הגלולות בימים האלה של הדימום היבש? או לחכות לדימום היותר רציני?

ועוד שאלה- סבלתי בעבר מאקנה, עד לפני שנה וחצי לקחתי ראקוטן. האם הגלולות (מינס) יכולות לעזור נגד האקנה? או אולי להחמיר אותו?..

תודה!
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת גלולות- דחוף

הוספת תגובה

• התחלת גלולות- דחוף - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    26/08/2011

התחלת גלולת מהיום הראשון למחזור
    ניתן להשתמש ביאסמין במקרה של אקנה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו