משהוא שמטריד אותי קצת לאחרונה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהוא שמטריד אותי קצת לאחרונה...
    תמר
    26/08/2011

אני לא מתכננת להיכנס להריון בזמן הקרוב, אבל יש משהוא שמעסיק אותי קצת לאחרונה.
    אני בת 25 והגובה שלי הוא 1.50 ושוקלת 53 ק"ג.
    מעולם לא ראיתי נשים בגבוה שלי בהריון (לא ששמתי לב לפחות).
    ובעקבות שיחה שהייתה לי עם חבר שלי הוא אמר שגם הנרתיק שלי צר נורא ושהוא לא ידוע בכלל איך אני אמורה ללדת ככה ילדים בלידה טבעית.
    ואז התחלתי לחשוב על זה שהוא צודק ושאולי אפילו אני לא יכולה בכלל לסחוב את כל הלידה הזאת, אז אין מה לדבר בכלל על ניתוח קיסרי.
    אני סה"כ בחורה אינטיליגנטית, למדתי בעבר מקצוע שקשור לתחום הבריאות. אבל עדין, אני לא מצליחה להבין איך בחורה בגודל שלי אמורה לשרוד הריון בכלל.

יש לי בעיה נוספת שקשורה. אני מעולם לא ממש חלמתי על ילדים ורציתי את זה כמו חברותיי, אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה ילדים בעתיד. אולי זה קשור לזה? אולי הטבע רוצה למנוע ממני את זה, בגלל שהגוף שלי לא יוכל לשאת את זה?
    אני יודעת שזה נשמע קצת הזוי, אבל אלו מחשבות שקצת מטרידות אותי לאחרונה, אני קצת מתביישת לשאול את הרופא נשים שלי פנים מול פנים על זה ואשמח למילה של רופא שיאשש את החששות שלי או שיצדיק אותם.

תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משהוא שמטריד אותי קצת לאחרונה... - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    27/08/2011

את מעלה סוגיות שהן לא לדיון באינטרנט, לפחות לא לפורום הזה. אני ממליץ לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי, ורק לאחר מכן יש לדון על הממצאים הפיזיים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ד"ר פרידמן

תמר
    27/08/2011

עם כל הכבוד לפסיכולוגית שלי, אני לא חושבת שהיא מבינה ומתמצא כ"כ באנטומיה והפיזיולוגיה של הגופי הנשי מעבר למה שכל אישה יודעת ואני לא חושבת ששיחות בעלות של 400 ש"ח לשעה יפתרו את בעיית הנתונים הפיזים שלי.
    לכן כן חיפשתי מענה מרופא שעוסק בתחום. השאלה שלי רק הייתה אם לאור הנתונים הפיזים הללו זה בכלל אפשרי לשאת הריון תקין וללדת בלידה טבעית וללא סיבוכים ידועים מראש. אני חושבת שזאת שאלה כללי נורא שלא קשורה לפסיכולוגיה בכלל.
    או שאתה חושש שהתשובה שלך צריכה לבוא במקביל לטיפול פסיכולוגי ולכן אתה נמנע מלענות לי על גבי דפי הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לענות

ב
    27/08/2011

אני 1.56 והייתי 50 קילו כשהתחתנתי, ילדתי 3 ילדים בלידה טבעית לא נראה לי שאמורה להיות לך בעיה, הקב"ה ברא את הגוף של האשה כך שהיא תוכל לשאת הריון וללדת בדרך טבעית וכך בדרך כלל קורה.

לגבי חוסר כמיהה לילדים זאת לא בעיה רק שלך יש הרבה אנשים שלא רוצים או כמהים אבל כשהם מגיעים זה הדבר הכי מקסים שיש בעולם אם כל הקושי שבגידולם.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו