דימום קל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום קל
    אורית
    27/08/2011

שלום.אני בת 47 עד לפני חודשיים היו לי מחזורים סדירים כמו שעון.אז היה איחור של חודשיים במחזור שהופיע לפני 10 ימים.3 ימים אחרי המחזור היתה לי דלקת בשלפוחית השתן עם צריבה ודימום קל כמו כתמים חומים.רופא משפחה נתן לי ציפרופלוקסטין ל5 ימים.התחושה של הצריבה ומתן השתן התכוף עברה אבל הדימום הקל עדיין ממשיך.זה יותר חום מאדמדם.שאלתי היא מכיוון שהכל קרה כל כך סמוך אחד לשני אני מבולבלת.ממה הדימום?בזמן איחור המחזור עשיתי פאפ ואולטראסאונד והכל יצא תקין.מבחינה הורמונלית הרופא אמר שיש שימויים היות ועשיתי בדיקת דם.שוב.ממה נובע הדימום הקל אני כבר בסוף לקיחת הכדור האחרון לדלקת ועדיין יש כתמים.או שאין קשר לדימום ולדלקת והדבר שייך לשינויי ההורמונלי.אשמח מאד לחוות דעת.תודה ויום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום קל

הוספת תגובה

• דימום קל - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/08/2011

יכול להיות קשור לשינויים הורמונליים של קדם גיל מעבר. חזרי לבדיקת רופא נשים שלך ולטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו