שאלה דחופה מטיול בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה מטיול בחו"ל
    ליה
    27/08/2011

שלום,

אני כרגע נמצאת בטיול בחו"ל ותכננתי לחבר 3 חבילות של גלולת פמינט, כפי שאני עושה כבר שנים (כדי שלא יהיה לי מחזור במהלך הטיול).

לפני כשבוע חליתי, וכתוצאה מכך סבלתי משלשולים כמה ימים ברצף ולכן לקחתי אנטיביוטיקה.

לאחר כמה ימים התחיל להיות לי דימום קל (כתמים). מאוד חשוב לי לא לקבל עכשיו מחזור במהלך הטיול והבנתי שיש אפשרות לקחת 2 גלולות ביום (הכפלת מינון) במשך כמה ימים כדי להפסיק את הדימום. אני עושה זאת כבר במשך יומיים ורציתי לשאול במשך כמה ימים צריך לעשות זאת כדי לעצור את הדימום ואיז השלכות עשויות להיות לדבר?

ועוד שאלה - עכשיו מקריאה בפורום הבנתי בפעם הראשונה שאנטיביוטיקה יכולה להוריד מיעילות הגלולה, אם קיימתי יחסי מין במהלך השבוע האחרון האם אני צריכה לדאוג בהקשר של הריון??

אשמח לתשובות מהירות,

המון תודות,
    ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה מטיול בחו"ל

הוספת תגובה

• שאלה דחופה מטיול בחו"ל - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    27/08/2011

נטילת אנטיביוטיקה ו/או שלשול או הקאות - כל זה מוריד את העילות של הגלולות לכן יש צורך במיגון נוסף - קונדום. אין צורך להכפיל את המינון משום שזה לא תמיד עוזר. הדימום עלול להמשך, אין להפסיק נטילת גלולות אפילו תוך כדי הדימום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו