לידה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה מוקדמת
    דנה
    27/08/2011

לפני כשלושה חודשים ילדתי את בני הבכור בניתוח קיסרי (מאחר והיה במנח עכוז) בשבוע 32+5.
    הגעתי לביה"ח עם כאבי בטן קשים שהתגלו לי כצירים מוקדמים ולאחר בדיקה מצאו כי הגעתי עם מחיקה טוטאלית של צוואר הרחם. נשארתי 8 ימים במחלקה לסיכון גבוה, כשאני מטופלת בתרבוטלין (בערך שניים ביום) וכדורים מדכאי צירים.
    שאלתי היא מה הסיבה ללידה מוקדת זו? בסקירות הראשונה והשניה שלי אורך צוואר הרחם שלי עמד על 35 ממ. אם כן האם יכול להיות שהצירים נבעו כתוצאה מהתייבשות?
    ושאלתי הנוספת- האם על אף העובדה שאורך צוואר הרחם שלי תקין, בהריונות הבאים שלי אהיה בסיכון?אם כן, מדוע?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה מוקדמת

הוספת תגובה

• לידה מוקדמת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/08/2011

קשה לתת לך תשובה, חסר נתונים האם עשו תרביות במהלך האשופוז, מה היה הגורם המשוער לצירים המוקדמים האם מבנה חלל הרחם היה תקין?.
    יש נשים שיש להן נטיה ללידות מוקדמות. ומצד שני יכול להיות שזה מקרה ספורדי שלא מעיד כלום על הלידות הבאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו