בטא לאחר הפלה - דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא לאחר הפלה - דחוף!!!
    בוטן
    29/08/2011

ד"ר שלום,
    אני 5 שבועות לאחר גרידה ותוצאת הבטא שלי עומדת על 203, האם זה נורמלי, או שיש צורך בטיפול נוסף באופן מיידי?
    הציעו לי לעשות היסטרוסקופיה, האם יש צורך או יכול להיות שזה ירד עם הזמן.

אודה לתשובתך המהירה, אני דיי מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא לאחר הפלה - דחוף!!!

הוספת תגובה

• בטא לאחר הפלה - דחוף!!! - תגובה

ד''ר יואב פלד
    29/08/2011

האם הבוה קבוע או בתהליך ירידה ?
    האם יש תוכן ברחם בסונר
    לא ניתן לענות ללא פרטים אלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא לאחר הפלה-המשך

בוטן
    31/08/2011

מדובר בהפלה טבעית (עובר שהתגלה ללא דופק בשבוע ה-12 ותאם לגודל של שבוע 10.5). הבטא שלי במגמת ירידה, אך עדיין גבוהה. בהפרשים של שבוע התוצאות הן: 1413,1263,608,353,234 הנמוכה ביותר,שהיא גם האחרונה כרגע, התבצעה 5 שבועות לאחר ההפלה (שזה לפני 4 ימים).
    אני כבר שבוע וחצי ללא דימום ונקייה לגמרי. בבדיקות US שעשו לי לפני שבועיים אמרו שכנראה אין שאריות.
    האם לחכות ולראות אולי הביטא תרד לגמרי? או שיש חשש שהמקום יזדהם ואז אולי לבצע היסטרוסקופיה (כמובן הכל בתיאום עם רופא) פשוט אני שומעת כ"כ חוות דעת רפואיות וכל אחד אומר משהו אחר, לא רוצה שיגעו לי בפנים אם אפשר שלא, כבר עברתי מספיק (גרידה, שאיבה, כדורים).
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו