מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת מהריון... מאוד דחוף!אורטל03/09/2011
הסיפור הוא כזה.
אני נוטלת פמינט, חפיסה שניה.
הייתי מס' ימים ללא חפיסת הגלולות שלי, לכן השאלתי מחברה 2 גלולות של מרסילון ליום ו' ויום ש'. כאשר מדובר בדיוק בתחילת השבוע השני שלי.
לאחר מספר ימים כששבתי הבייתה גיליתי שלא נטלתי את אחת הגלולות, זו של יום ה'.
כלומר - מדובר בגלולה ה-6. הגלולה האחרונה של השבוע הראשון.
לא קיימתי יחסי מין לפני כן, אלא רק יום למחרת ביום שישי - לאחר נטילת גלולת המרסילון!!!
לפי העלון לצרכן, רשום כי ישנו סיכוי להריון.
בנסיבות הללו שאני מתארת, עדיין יש סיכוי?
ואם כן - מתי לערוך את הבדיקה? מיד לאחר שאסיים את החפיסה בתום השבוע השלישי, או במועד אחר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת מהריון... מאוד דחוף! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011במידה ומדובר בהחסרה של גלולה אחת בלבד אין סיכוי מוגבר להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעת אותי... תודה רבה!
אורטל03/09/2011בכל מקרה, אקווה לא להיות לחוצה כדי שהכל יילך פיקס ואקבל מחזור בזמן.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
רוני04/09/2011לפי מה שאני יודעת אפשר לעשות בדיקה ביתית אחרי בערך 10 או קצת יותר מהיום בו קיימת יחסי מין אחרי ששכחת גלולה. ואגב יש לפמינט שירות חינם שנקרא מזכירונט שאת יכולה לקבל הודעה של סמס בכל יום באותה שעה. עוד דבר שגם עזר לי זה לשים את הגלולות בתיק ליד ארנק, את התיק לוקחים תמיד וזה יהיה ליד גם כשיוצאים מהבית וגם כשאת לא בבית ואת צריכה לקחת זה יהיה לידך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?