ביוץ במחזור בן 26 ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ במחזור בן 26 ימים
    מיולה
    06/09/2011

אני בת 35. מאחורי לידה אחת לאחר הריון תקין והוצאת התקן מסוג מירנה לפני חמישה חודשים. המחזור החודשי שלי הוא בן 26 ימים והביוץ מתרחש בסביבות היום ה-14 (בדיקת ביוץ חיובית ביום ה13 וה-14). מאז הוצאת ההתקן אני לא מצליחה להיכנס להריון. האם יתכן שהתקופה מהביוץ ועד קבלת המחזור קצרה מדי? האם תיתכן סיבה אחרת שבעקבותיה אני טרם הצלחתי להיכנס להריון (ההריון הראשון הושג לאחר נסיון אחד). ברצוני גם לציין שהפרופיל ההורמונלי שלי תקין לחלוטין.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ במחזור בן 26 ימים

הוספת תגובה

• ביוץ במחזור בן 26 ימים - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    06/09/2011

תפני בבקשה לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת אם אפשר לציין האם נורמטיבי

מיולה
    06/09/2011

תודה דר פרידמן על תגובתך. חשוב לי לציין שאני שוהה כרגע לתקופה של חצי שנה בארהב ואין לי נגישות גבוהה לרופא נשים. אני גם מבינה שאין אפשרות לתת דיאגנוזה בפורום וגם איני מבקשת זאת. אשמח רק אם תוכל לציין האם מחזור וביוץ כפי שהזכרתי מאפשר כניסה להריון או שמא לא כדאי לצפות להיכנס להריון עד שהנושא יבורר ויטופל אצל הרופא שלי.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו