ציסטה בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בשחלה
    נופר
    06/09/2011

יש לי שאלה. אני בת 23 . ביוני עברתי ניתוח להסרת ציסטה. אני עדיין לא לוקחת גלולות מאז.. היה לי מחזור אחרי הניתוח ועכשיו זה המחזור ה2 שהוא מדלג.
    אם יש לי כאב עמום בצד ימין (שם במקרה הייתה לי את הציסטה אגב שלא הייתה גדולה היא הייתה 5 ס"מ. צלולה. אין בה כלום הכל היה בסדר.)
    אז אם יש לי כאב לא ממש כואב אבל אני דיי מרגישה פעילות. יש סיכוי שהציסטה חזרה ככה מהר? או שיכול להיות שאני לפני וסת או ביוץ וגם זה הגיוני?
    עדיין לא עשיתי בדיקה גניקולוגית.
    תודה רבה אני אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בשחלה

הוספת תגובה

• ציסטה בשחלה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    06/09/2011

קשה לאמר ללא בדיקה גניוקלוגית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נופר
    06/09/2011

אני פשוט נמצאת קצת במצב של לחץ אז אני לא עושה עדיין בדיקה. אני מחכה עוד חודש שיסתיים לי מה שאני עושה.
    אבל בכללי אני רוצה לדעת אם ציסטה יכולה לחזור אחרי חודשיים?. אני יכולה להמתין עוד חודש בלי גלולות?
    ואם כאב עמום זה סימן לציסטה או שלא בהכרח. ? זה מה שרציתי לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו