נוברינג או התקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוברינג או התקן
    מיכל
    08/09/2011

שלום,
    בת 34 לאחר 2 לידות.
    הרופא נתן לי נוברינג אך לאחר שקראתי את ההוראות המצורפות די נבהלתי...
    כל מיני תופעות לוואי שרשומות תחת הכותרת: "תופעות שכיחות". האם זה אותן תופעות של גלולות או התקן ואם לא מה ההבדל?
    אני סובלת ממגרנות ומטופלת ע"י ריזלט. אך כאשר הפסקתי את הגלולות כדי להיכנס להריון ה-2 נפסקו המיגרנות. אני לא יודעת אם יש קשר.

הייתי רוצה לשמוע מה עדיף, נוברינג או התקן ומה ההבדל בין התקן עם הורמונים להתקן ללא הורמונים.

אשמח לשמוע גם דעות של בנות אחרות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוברינג או התקן

הוספת תגובה

• מקפיצה - אדמח לתשובה

מיכל
    13/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

מיכל
    13/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוברינג או התקן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/09/2011

הנובה רינג בעקרון היא כמו גלולות אך יש יתונות כי הרמות נמוכות ביותר ונספגות ישירות למחזור הדם
    התקן תוך רחמי הינו פרוצדורה חודרנית וזהו אמצעי מניעה שבעקרון איננו תלוי הורמונים ויעיל לכ5 שנים. מירנה ההתקן עם פרוגסטרון ניתן לנשים הסובלות מדימומים חזקים. ההחלטה מה עדיף צריכה להיות שלך בהתיעצות עם רופא המטפל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו