מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות לבנות מהנרתיק- דחוףלואילי12/09/2011
שלום ד"ר
אני בת 22, משתמשת בגלולות יסמין כבר 5 שנים, עם בן זוג אחד וקבוע ובשנה אחרונה היו לי פטריות בנרתיק שטופלו במשחות, אך ללא הצלחה.
הרופאה שלחה אותי לקולפוסקופיה לפני 6 חודשים כדי לשלול נושא של סרטן צוואר הרחם והכל יצא תקין.
למרות זאת ההפרשות הלבנות עם ריח לא נעים ממשיכות.
התגלה לי הרפס באיבר המין שטופל בזובירקס ואכן נעלם.
היא שלחה אותה לתרבית וגינאילית לפני חודש לבדוק האם יש לי דלקת ואיזה.
התוצאות יצאו תקינות ואין זכר לשום דבר, ההפרשות הלבנות עדיין ממשיכות עם גרד מדי פעם... אני כבר לא יודעת מה לחשוב... מה יש לי? ?
מדוע זה לא מפסיק? האם עליי לחזור שוב על הקולפוסקופיה? האם זה מסוכן?
אני ממש בלחץ.. זה כבר יותר מחצי שנה כך ולפי הבדיקות אין כלום..
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לבנות מהנרתיק- דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011לא קשור לצוואר הרחם ואין צורך לעשות קולפוסקופיה, חפשי בקופת חולים שלך מומחה להפרשות. הייתי חוזרת על תרבית נרתיקית בשיא הגרד וההפרשות. עושה משטח נרתיקי כי אם ההפרשות הן עם ריח לא נעים יכול להיות שיש לך זהום חיידקי. נסי להחדיר לנרתיק חומרים טבעיים כמו פרוביוטיקה או ויטמין C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לבנות מהנרתיק- המשך
לואילי12/09/2011ד"ר תודה רבה על העזרה
העניין הוא שאני שוהה בחו"ל כרגע ואין באפשרותי לטפל בארץ.
הרופא המקומי שלי טוען לאחר שעבר על תוצאות התרבית שזו לא דלקת חיידקית ושאין צורך באנטיביוטיקה אלא רק בטיפול טבעי אולי כמו פרוביוטיקה וויטמינים לנרתיק.
אני מודאגת שזה לא יועיל והוא רק מעכב לי את הטיפול הנכון
מה עליי לעשות?
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לבנות מהנרתיק- המשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/09/2011פעלי לפי מה שהרופא שלך אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לבנות מהנרתיק- זיהום?
לואילי17/09/2011ד"ר את חושבת שאם אמרח שם יוגורט ביו זה יכול לעזור לי?
אני ממש סובלת מזה..
ואם זה אפשרי איך אני מורחת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)