מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתבייש לקבל יעוץליאת12/09/2011
שלום ד"ר..
אני בת 25.עם בן זוג כבר שנה.אחרי שנה של מניעת הריון החלטנו לתכנן הריון לפני חודש.הבעיה היא שכשהייתי קטנה בת 6 נראה לי,הייתי משחקת בכדור זכוכית קטן באמבטיה והכנסתי אותו לנרתיק בלי כוונה.לפני שנה בערך הייתי אצל רופאת נשים ובקשתי ממנה לעשות אולטרה סאונד כדי לבדוק אם הכל בסדר(לא אמרתי לה כלום על מה שעבר עלי)אמרה לי שהכל בסדר.עכשיו כבר חודש אני בסיוט ממה שעבר עלי כשהייתי קטנה ומאוד מתביישת לדבר על זה עם הרופה שלי.אני מקבלת מחזור קמעט סדיר..האם זה ישפיע על כניסה להריון..האם אם יש בעיה היינו מגלים את זה באולטרה סאונד שעסיתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתבייש לקבל יעוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011סביר להניח שהכדור שהכנסת כבר מזמן יצא מהנרתיק. היו מגלים גוף זר גם בבדיקה גינקולוגית וגם באולטראסאונד כך שאין לך ממה לחשוש. החדרת חפצים לנרתיק מאוד אופינית לילדות קטנות ואין ממה להבייש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר
ליאת12/09/2011כמה שנתת לי הרגשה טובה
עוד שאלה,אם יש סיכוי שלא רואים את זה באולטרה סאונד את מציעה לי לעשות בדיקה אחרת או שלא לדאוג מזה בכלל.כי אני ממש לא מרגישה טוב ,מאז שהתחלנו לתכנן הריון ואני בסיוט מהמקרה הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להניח שהכדור הזה יצא מהנרתיק ?
ליאת12/09/2011באיזה דרך זה אפשרי,אם אני לא הרגשתי פעם שיש משהו זר שיצא ביומיום או בתקופת המחזור,חשוב לציין שהכדור הזה לא קטן מאוד יש 2 ס"מ רוחב איך שאני זוכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להניח שהכדור הזה יצא מהנרתיק ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011לא יכול להיות שעברת בדיקה גינקולוגית ולא ראו את הכדור בפנים! ולכן מן הסתם הוא פשוט לא שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשעסיתי אולטרהסאונד הייתי בתולה
ליאת12/09/2011אני זוכרת שאמרה לי הרופאת שבבדיקה הזאת אנחנו יכולים לראות את הרחם,ואמרה לי שהכל בסדר..האם זה מספיק או צריך לעשות בדיקה גניקולוגית?אם כן אשמח אם תתני לי שם רופא באיזור הצפון ועדיף שיהיה בקופה כללית,שאני יכולה להתיעץ איתו..אני מודה לך מראש ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?