מתבייש לקבל יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתבייש לקבל יעוץ
    ליאת
    12/09/2011

שלום ד"ר..
    אני בת 25.עם בן זוג כבר שנה.אחרי שנה של מניעת הריון החלטנו לתכנן הריון לפני חודש.הבעיה היא שכשהייתי קטנה בת 6 נראה לי,הייתי משחקת בכדור זכוכית קטן באמבטיה והכנסתי אותו לנרתיק בלי כוונה.לפני שנה בערך הייתי אצל רופאת נשים ובקשתי ממנה לעשות אולטרה סאונד כדי לבדוק אם הכל בסדר(לא אמרתי לה כלום על מה שעבר עלי)אמרה לי שהכל בסדר.עכשיו כבר חודש אני בסיוט ממה שעבר עלי כשהייתי קטנה ומאוד מתביישת לדבר על זה עם הרופה שלי.אני מקבלת מחזור קמעט סדיר..האם זה ישפיע על כניסה להריון..האם אם יש בעיה היינו מגלים את זה באולטרה סאונד שעסיתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתבייש לקבל יעוץ

הוספת תגובה

• מתבייש לקבל יעוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/09/2011

סביר להניח שהכדור שהכנסת כבר מזמן יצא מהנרתיק. היו מגלים גוף זר גם בבדיקה גינקולוגית וגם באולטראסאונד כך שאין לך ממה לחשוש. החדרת חפצים לנרתיק מאוד אופינית לילדות קטנות ואין ממה להבייש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ד"ר

ליאת
    12/09/2011

כמה שנתת לי הרגשה טובה
    עוד שאלה,אם יש סיכוי שלא רואים את זה באולטרה סאונד את מציעה לי לעשות בדיקה אחרת או שלא לדאוג מזה בכלל.כי אני ממש לא מרגישה טוב ,מאז שהתחלנו לתכנן הריון ואני בסיוט מהמקרה הזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להניח שהכדור הזה יצא מהנרתיק ?

ליאת
    12/09/2011

באיזה דרך זה אפשרי,אם אני לא הרגשתי פעם שיש משהו זר שיצא ביומיום או בתקופת המחזור,חשוב לציין שהכדור הזה לא קטן מאוד יש 2 ס"מ רוחב איך שאני זוכרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להניח שהכדור הזה יצא מהנרתיק ? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/09/2011

לא יכול להיות שעברת בדיקה גינקולוגית ולא ראו את הכדור בפנים! ולכן מן הסתם הוא פשוט לא שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשעסיתי אולטרהסאונד הייתי בתולה

ליאת
    12/09/2011

אני זוכרת שאמרה לי הרופאת שבבדיקה הזאת אנחנו יכולים לראות את הרחם,ואמרה לי שהכל בסדר..האם זה מספיק או צריך לעשות בדיקה גניקולוגית?אם כן אשמח אם תתני לי שם רופא באיזור הצפון ועדיף שיהיה בקופה כללית,שאני יכולה להתיעץ איתו..אני מודה לך מראש ד"ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו