התחלת השימוש בגלולות מינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת השימוש בגלולות מינס
    דניאלה
    12/09/2011

הבנתי שהחפיסה מורכבת מ28 כדורים מתוכם 24 צהובים ו4 לבנים, כאשר הלבנים אינם פעילים ומאפשרים את קבלת הווסת.הרופא שהמליץ לי לקחת את הגלולה הזו הנחה לקחת בפעם הראשונה שתי חפיסות ברצף כלומר עלי לדלג על 4 הכדורים הלבנים בחודש הראשון לנטילת הגלולות.? וכך בעצם לא אקבל מחזור במשך חודשיים הייתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אני משתמשת

דניאלה
    14/09/2011

(צפוויט) אני כרגע ביום הרביעי ואני אמורה לקחת אותה במשך שבעה ימים, כמו כן מחר אני צריכה להתחיל קופסא ראשונה של מינס האם לא תחול ההשפעה של הגלולה כראוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה של צפוויט

דניאלה
    14/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אני משתמשת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/09/2011

אם תא מצרפת שתי חפיסות ולא לוקחת את הלבנות הרי שלא תקבלי מחזור.ץ אם את נוטלת צפוויט כדאי להוסיף קונדומים לשבועיים הראשונים לשימוש במינס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו