סימנים של מחזור מתקרב - הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים של מחזור מתקרב - הריון
    רוזה
    13/09/2011

אני בת 18 בריאה לגמרי ומשתמשת בנוברינג למניעת הריון. בעשירי אני אמורה הייתי לקבל מחזור . יש לי את כל הסימנים שהמחזור מגיע אך מתעכב בשלושה ימים בינתיים ...האם עליי להילחץ ולבדוק הריון או שאפשר להיות רגועה כל עוד יש סימנים לזה שהמחזור מגיע והוא בטוח יבוא? חשוב לציין שאת הטבעת למניעת הריון לא שמתי ביום הראשון של המחזור אלא בשני.. אולי ביגלל זה הוא מתעכב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סימנים של מחזור מתקרב - הריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/09/2011

מאמינ שיגיע מחזור ביומיים הקרובים במידה ולא עשי בדיקת שתן להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המחזור עדיין מתעקב

רוזה
    14/09/2011

עשיתי היום (4 ימים אחרי העיקוב).. הפס של ההריון הופיע ומייד נעלם ולא הופיע עוד ..אני מפחדת .. קיימתי יחסי מין לפני שלוש ימים אחרי שעבר ( 8 ימים אחרי שהוצאתי את הטבעת ). עדיין לא מופיע מחזור .. זה קרה פעם העיקובים האלה אבל עכשיו לפי הטעויות של חוסר חישוב אני בלחץ. מתי אני צריכה לעשות בדיקות דם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המחזור עדיין מתעקב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/09/2011

את יכולה לעזות כבר בדיקת דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו